Obnoviť stránku

Lenovo Business Casual 13" puzdro

4,8 51 hodnotení
27,90 €

Lenovo Business Casual 13" puzdro

Obal, ktorý vyzerá dobre

Lenovo Business Casual Sleeve Case sa postará o ochranu vášho notebooku na cestách. Tento obal kladie dôraz na štýl, zároveň sa môže pochváliť veľkou odolnosťou a nevadí mu ani pár kvapiek dažďa. Má priestranné priehradky, ucho na jednoduché prenášanie a je dostupný v krásnom šedom prevedení.

Pouzdro na notebook Lenovo Business Casual 13

Moderný vzhľad

Tento obal vyzerá dokonale. Je k dostaniu v šedej farbe a váži len 235 gramov, takže vášmu notebooku nepridá hmotnosť navyše. Je vybavený odolným uchom na jednoduché prenášanie a má čistý dizajn so zaoblenými hranami.

Pouzdro na notebook Lenovo Business Casual 13

Veľké vrecká

Lenovo Business Casual Sleeve obsahuje dve vrecká na zips. Predné vrecko je dostatočne veľké, aby zmestilo všetko vaše príslušenstvo, vrecko pre notebook je navyše čalúnené , takže chráni notebook pred nečakaným. Je aj veľké, zmestí notebook s rozmermi až 338 x 230 x 28 mm.

Pouzdro na notebook Lenovo ThinkPad 12

Vodeodolný materiál

Obal je tvorený polyesterom. Moderným materiálom, ktorý je veľmi odolný a ľahko sa čistí. Povrch je navyše vodeodolný, čo znamená, že obal nerozhodí ani pár kvapiek vody a zaistí, že váš notebook bude vždy v suchu.

Pouzdro na notebook Lenovo ThinkPad 12

Prečo by ste si ho mali kúpiť?


Moderný dizajn

Tento obal kombinuje moderný vzhľad s funkcionalitou. Vďaka svojmu elegantnému dizajnu bude váš notebook vyzerať dobre a profesionálne.

Veľké vrecká

Obal obsahuje dve vrecká na zips. Predné vrecko je priestranné a pojme všetko vaše príslušenstvo. Vrecko pre notebook je navyše čalúnené a zmestí notebook s rozmermi až 338 x 230 x 28 mm.

Vodeodolný materiál

Tento obal je vyrobený z vodeodolného polyesteru. Ochráni tak notebook pred poškriabaním, nárazmi, ale taktiež odolá aj vode.

Jednoduché prenášanie

Obal je vybavený odolným uchom, ktoré uľahčuje prenášanie. Môžete si notebook ľahko vziať kamkoľvek so sebou bez toho, aby ste museli niesť ďalšiu tašku.

Ľahké prevedenie

Tento obal váži iba 235 gramov, takže sa vám notebook neprenesie.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Pánske/chlapčenské

Vrecko na notebook

Maximálna uhlopriečka notebooku 13,31 "

Dizajn

Farba Sivá
Motív Bez motívu

Materiál

Materiál Polyester

Výbava

Uzatváranie Zips
Vrecká Vonkajší

Vlastnosti

Vlastnosti Vodoodolný materiál

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 24 cm
Šírka 35 cm
Výška 3 cm

Vnútorné rozmery

Hĺbka 23 cm
Šírka 33,8 cm
Výška 28 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 0,24 kg
Kód:  NT501b4c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4X40Z50943
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17