Obnoviť stránku

Lenovo Bluetooth Speaker 500

4,3 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Bluetooth Speaker 500

Neobmedzujte sa len na slúchadlá či integrovaný reproduktor a počúvajte svoje obľúbené skladby kdekoľvek a kedykoľvek. Užívajte si niekoľkohodinový bezdrôtový prenos audia v perfektnej kvalite, ktoré bude znieť vždy vyvážene. Či už máte chuť na film v podobe akčného trháku, alebo na pokojnú vážnu hudbu, tento nový spoločník bude stáť vždy pri vás. Súčasným trendom bezdrôtových reproduktorov je predovšetkým dôraz na prehrávanie súborov z prenosných zariadení. A tento reproduktor rozhodne nie je pozadu! Prístroj je vybavený celým radom moderných technológií, ako je napr. NFC a bluetooth 4.1. Ľahko tak prehrá hudbu z ktoréhokoľvek zariadenia - či už ide o tablet, telefón, notebook a ďalšie.

Kľúčové vlastnosti

  • Vstavaná batéria s veľkou výdržou
  • Bluetooth a NFC na jednoduché prenášanie súborov
  • Jednoduché ovládanie - stlačte, pripojte a prehrávajte
  • Vstup Audio-in na prenos zo súborov aj s pomocou kábla
  • Tak malý a skladný, že ho stačí vziať do batohu a môžete vyraziť

Zabudnite na káble

Tento kúsok sa hrdo hlási medzi zástupcov moderných bezdrôtových reproduktorov, takže okrem rozhrania bluetooth verzie 4.1, s ktorým bude možné streamovať hudbu až do vzdialenosti niekoľkých metrov pri priamej viditeľnosti, prináša aj úsporné moderné rozhranie NFC, s ktorým je prenos z vašich mobilných zariadení tak jednoduchý, ako len môže byť - stačí iba jeden dotyk. Stačí len klepnúť na inteligentný telefón podporujúci NFC, čím aktivujete párovanie a streamovanie hudby môže začať.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Kód:  NT483h1b8
Produktové číslo:  GXD0H56980
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13