Obnoviť stránku

Lenovo Bluetooth Silent Mouse

4,9 18 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
29,90 €

Lenovo Bluetooth Silent Mouse

Ergonomický dizajn a tiché tlačidlá

Lenovo Bluetooth Silent Mouse, je vyvinutá s ohľadom na maximálne pohodlie. Prináša nízkoprofilový minimalistický dizajn, vďaka ktorému sa myš skvele drží. Je tiež vybavená modrým optickým senzorom, ktorý zaisťuje bezproblémovú funkciu na väčšine povrchov, disponuje revolučne tichými tlačidlami a možnosťou nastavenia DPI počas používania. Vďaka technológii Bluetooth 5.0 a Microsoft Swift Pair môžete myš jednoducho pripojiť až dve zariadenia súčasne.

Myš Lenovo Bluetooth Silent Mouse

Tiché tlačidlá

Pokiaľ ste priaznivci ticha, potom si myš Lenovo Bluetooth Silent Mouse zamilujete. Je vybavená úplne nepočuteľnými tlačidlami, takže môžete dať zbohom neustálemu klikaniu. Táto myš disponuje tromi tlačidlami - ľavým, pravým a stredným rolovacím kolieskom, samozrejme nechýba ani tlačidlo pre rýchlu zmenu DPI.

Myš Lenovo Bluetooth Silent Mouse

Modrý senzor

Táto myš je vybavená modrým optickým senzorom, čo jej umožňuje bezchybný a plynulý chod na väčšine povrchov bez toho, aby dochádzalo k spomaleniu alebo zaseknutiu. Tento senzor umožňuje nastavenie citlivosti DPI až do hodnoty 2400, čo zaručuje dokonalú presnosť myši.

Myš Lenovo Bluetooth Silent Mouse

Jednoduchá konektivita

Myš Lenovo Bluetooth Silent Mouse môžete jednoducho spárovať s až dvoma zariadeniami súčasne vďaka technológii Bluetooth 5.0. Prepínanie medzi oboma pripojenými zariadeniami je ľahké a prebieha prostredníctvom tlačidla umiestneného na spodnej strane myši. Táto myš pracuje s jednou AA batériou, ktorá jej poskytuje energiu po dobu až jedného roka.

Myš Lenovo Bluetooth Silent Mouse

Prečo by ste si mali kúpiť myš Lenovo Bluetooth Silent Mouse?


Tiché tlačidlá

Tlačidlá na tejto myši sú úplne tiché, čo znamená, že už nebudete musieť počúvať klikanie myši. Je tak ideálny napríklad do kancelárie alebo tichých prostredí.

Modrý optický senzor

Myš je vybavená modrým optickým senzorom, ktorý vám umožní pracovať na rôznych povrchoch s vysokou presnosťou.

Jednoduchá konektivita

Myš je možné jednoducho spárovať s až dvoma zariadeniami naraz pomocou technológie Bluetooth 5.0 a Microsoft Swift Pair.

Dlhá výdrž batérie

Táto myš vyžaduje jednu batériu typu AA a ponúka výdrž až jeden rok. To znamená, že nemusíte často meniť batérie a môžete sa plne sústrediť na svoju prácu.

Nízkoprofilový dizajn

Myš Lenovo Bluetooth Silent Mouse má elegantný nízkoprofilový dizajn, ktorý padne do vašej dlane ako uliaty.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bluetooth
Typ batérie AA
Počet batérií 1 ×

Použitie myši

Typ Kancelárska
Určenie Symetrická

Kompatibilita

Kompatibilita Windows 7, Windows 10, Windows 11

Senzor

Citlivosť 2 400 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Bez podsvietenia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 5,8 cm
Výška 2,9 cm
Hĺbka 10,7 cm
Hmotnosť 61 g

Farba

Farba Strieborná
Kód:  NT486r7a3j
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GY50X88832
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08