Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Lenovo Backpack B210 15,6" modrý

4,7 332 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

Lenovo Backpack B210 15,6" modrý

Vodeodolný batoh so štýlovým vzhľadom

Majte svoj notebook v bezpečí pred nárazmi s batohom Lenovo Backpack B210, ktorý má samostatnú čalúnenú priehradku pre notebook, vrecká s dostatkom priestoru a nastaviteľné ramenné popruhy. Tento batoh je tvorený vodeodolnou tkaninou, takže ho nezaskočia nástrahy každodenného života a má moderný dizajn v mnohých farebných prevedeniach, z ktorých si každý vyberie tú svoju.

Tab M8 4th

Moderný dizajn

Batoh Lenovo Backpack B210 je tvorený moderným aerodynamickým dizajnom, čo z neho robí batoh s nadčasovým vzhľadom. Navyše je tento batoh k dispozícii v rôznych farebných prevedeniach, ktoré budú ladiť vášmu osobitému štýlu.

Lenovo IdeaPad 5 14IIL05

Dostatok vreciek

Tento batoh ponúka čalúnenú priehradku na notebook, do ktorého sa zmestia notebooky s rozmerom až 255 x 22 x 362 mm (15,6" a väčšina 16" notebookov). Obsahuje tiež veľký priestor na čokoľvek budete potrebovať, a menšie samostatné predné vrecko.

Tab M8 4th

Vodeodpudivá tkanina

Lenovo Backpack B210 je tvorený tkaninou, ktorá odpudzuje vodu, takže sa skvele hodí do každého počasia. Má tiež zosilnené nastaviteľné popruhy pre ľahké prispôsobenie, horné pútko na prenášanie a je neuveriteľne ľahký - váži iba 453 gramov!

Lenovo IdeaPad 5 14IIL05

Proč zakoupit Lenovo Backpack B210?


Moderný dizajn

Moderný aerodynamický dizajn v rôznych farebných prevedeniach, z ktorých si ľahko vyberiete také, ktoré sa k vám najviac hodia.

Dostatok vreciek

Tento batoh ponúka priestrannú čalúnenú priehradku na notebook, okrem toho má aj veľké hlavné vrecko a menšie samostatné predné vrecko.

Vodeodpudivá tkanina

Lenovo Backpack B210 je vyrobený z tkaniny, ktorá odoláva vode. Toto vodeodpudivé prevedenie zaisťuje, že váš obsah zostane suchý aj v sychravom počasí.

Komfortné nosenie

Batoh je vybavený zosilnenými nastaviteľnými popruhmi, ktoré umožňujú jednoduché prispôsobenie vášmu chrbtu. Má tiež horné pútko na ľahké prenášanie a ľahkú konštrukciu.

Univerzálne vrecko na notebook

Lenovo Backpack B210 pojme notebooky do rozmeru 255 x 22 x 362 mm (15,6" a väčšina 16" modelov), čo z neho robí všestranný doplnok.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Využitie

Využitie Cestovné

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook, Vnútorný organizér
Prístup Zhora
Zapínanie Zips
Popruhy Nastaviteľné popruhy, Pútko na zavesenie
Držadlá a rukoväti Horná rukoväť
Vlastnosti a výbava Vodoodolné

Vrecko na notebook

Maximálna uhlopriečka notebooku 15,6 "

Dizajn

Farba Modrá
Motív Bez motívu

Materiál

Materiál Polyester

Rozmery (V × Š × H)

Výška 45,5 cm
Šírka 34 cm
Dĺžka/hĺbka 15 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 0,45 kg
Kód:  NT492b1m4
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GX40Q17226
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08