Obnoviť stránku

Adaptér Lenovo USB 3.0 na rozhranie VGA / HDMI

Adaptér Lenovo USB 3.0 na rozhranie VGA / HDMI

Máte naplánované stretnutie alebo prednášku a neviete, čo budete prezentovať ostatným? Máte starší notebook alebo televízor bez rozhrania HDMI? Alebo máte najmodernejšie zariadenia, ktoré VGA nepodporuje? Ste si istý, že v relácii budú mať potrebný prechod a kompatibilitu?

Vyššie uvedené stretnutie sa stretáva niekoľkokrát ročne takmer so všetkými obchodnými zástupcami, manažérmi alebo inými zamestnancami na cestách. Tento adaptér už nie je znepokojený tým, či váš moderný prenosný počítač bude pripojený k zastaranému televízoru alebo projektoru a naopak. Tento port USB 3.0 typu all-in-one, ktorý je kompatibilný so staršími typmi pripojenia USB, zaručuje úplnú kompatibilitu a bezpečnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Adaptér na konverziu obrazu z USB 3.0 na VGA / HDMI
  • Kvalitný výrobca s dlhoročnými skúsenosťami s výrobou IT príslušenstva
  • Výstup HDMI podporuje vysokú rozlíšenie 1080p
  • Väčšia istota o kompatibilite
  • Funkcia zvuku a prenosu (HDMI)

Dôraz na kvalitu

Zariadenie zaisťuje hladkú a vysokokvalitnú konverziu obrazu, a to aj na viacerých monitoroch súčasne! V režime jedného režimu zariadenie poskytuje rozlíšenie až 2048 × 1152 - 60 Hz (VGA) alebo až 2560 × 1440 - 50 Hz (HDMI). V režime duálneho VGA a HDMI adaptér funguje dokonale bezchybne . V prípade duálneho režimu je však žiaduce, aby bol kábel VGA pripojený ako prvý.

Parametre a špecifikácia

Značka notebooku

Značka notebooku Lenovo

Typ a počet konektorov

Počet konektorov 1 ×
Kód:  NT443g5
Produktové číslo:  4X90H20061
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09