Obnoviť stránku

Lenco SportCam-600

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenco SportCam-600


Odolná športová Full HD kamera

Chcete sa pochváliť svojimi športovými zážitkami, ale nemáte ešte mnoho skúseností s takým snímaním? Odolná športová kamera Lenco SportCam-600 je presne to, čo hľadáte. Urobíte s ňou Full HD videá a vydrží aj drsnejšie zaobchádzanie aj trochu vody. Ľahko ju upevníte na riadidlá bicykla či motorky a príjemným bonusom je integrovaná GPS, ktorá vie zaznamenať súradnice absolvovanej trasy.

 Lenco Sportcam-600
 

 Lenco Sportcam-600
 

Zachytíte zábery aj súradnice

Adrenalínové momenty verne zachytíte objektívom s rozlíšením 5 Mpx, čo stačí na Full HD rozlíšenie. Vďaka širokému pozorovaciemu uhlu 120° vašim záberom nič neunikne. Video vo formáte MOV sa ukladá na SD kartu, a môžete zaobstarať tiež JPEG fotografie. Okrem obrazu zariadenia zaznamenáva tiež GPS súradnice vašej trasy, ktorú si môžete prezrieť v počítači.

Jednoduché prepojenie s PC a dve batérie

Kamera sa ovláda klasickými tlačidlami v spolupráci s LCD displejom. K počítaču ju pripojíte cez Micro USB port, ale obsah je možné prezerať aj na monitoroch a televízoroch prostredníctvom Mini HDMI výstupu. Kamera je dodávaná s dvoma Li-Ion akumulátormi, každý z nich vydrží zhruba 1 hodinu natáčania v HD rozlíšení. Okrem toho nájdete v balení bytelný držiak na riadidlá bicykla alebo motorky. 

 Lenco Sportcam-600
 
 

Parametre a špecifikácia

Hlavný

Typ snímača CMOS
Rozlíšenie snímača 5 Mpx
Uhlopriečka displeja 1,5 "

Typ a funkcie

Typ Outdoor
Funkcie Odolný materiál, Vodoodolnosť, Akumulátorové napájanie, GPS

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD

Výstupy

Audio/Video Mini HDMI

Batéria

Kapacita batérie 1 000 mAh
Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 1 h

Rozmery a hmotnosť

Šírka 4,5 cm
Výška 4,75 cm
Hĺbka 10,5 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  WZ999a1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08