Obnoviť stránku

Lenco PA-45

Príslušenstvo k tovaru

Lenco PA-45

Premýšľate, ako si spríjemniť pobyt na vašej chate či chalupe jednoduchým ozvučením? Prenosný reproduktor LENCO vám v tom urobí jasno. Vďaka ramennému popruhu a integrovanej batérii ho možno mať úplne kdekoľvek. Vstavaný vstup pre mikrofón vám tiež umožní užiť si karaoke so svojimi priateľmi. 

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktná konštrukcia
  • Bluetooth
  • Popruh pre ľahkú manipuláciu
  • Moderný dizajn
  • Vysoký výkon v malej kocke
  • Vstavaný olovený akumulátor vydrží veľa zábavy

Výborný spoločník

Tento reproduktor vám spríjemní chvíle pri práci, dovolenke alebo pri pobyte pri vode. Vďaka svojej ľahkej konštrukcii a priloženému popruhu vyniká jednoduchou manipuláciou. Jeho moderný vzhľad podčiarkuje kombinácia čiernej a striebornej farby. Tá je doplnená o kovové rohy, ktoré ho chránia proti poškodeniu. O napájanie systému s vysokým výkonom sa stará olovený akumulátor, ktorý vyniká dlhou výdržou a životnosťou aj pri častom nabíjaní. Ak vás baví karaoke alebo skôr hra na gitaru, zaiste vás poteší prítomnosť vstupov aj pre tieto zariadenia. Reproduktor LENCO pomocou USB portu a čítačky SD kariet vie prehrať hudbu priamo z pamäťových médií. Pomocou technológie Bluetooth sa dokáže tiež spárovať s vaším smartfónom alebo tabletom. Pre ľahkú dostupnosť sú všetky ovládacie prvky a konektory umiestnené na čelnej strane reproduktora.

Kód:  WZ995d97e
Produktové číslo:  PA-45

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19