Obnoviť stránku

LEITZ WOW ERGO 48,3 × 20,9 × 11,2 cm, čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEITZ WOW ERGO 48,3 × 20,9 × 11,2 cm, čierny

Ergonomický podstavec pod monitor Leitz WOW zdvihne váš monitor do optimálnej výšky, čo podporuje zdravé a ergonomicky správne držanie tela a zvyšuje produktivitu. Elegantný dizajn ponúka organizované pracovné prostredie aj na malom stole s obmedzeným miestom pre klávesnicu. Podstavec pod monitor je výškovo nastaviteľný a hodí sa do všetkých moderných kancelárií zameraných na minimalistický dizajn a pohodlné pracovné prostredie. Dodajte si energiu pri práci aj v živote.

Kľúčové vlastnosti a vybavenie Podstavce pod monitor LEITZ WOW ERGO

  • Ergonomický dizajn umožňuje zdvihnutie monitora do optimálnej výšky a podporuje tým zdravé držanie tela a optimalizuje pohodlie pri držaní krku a chrbta
  • Zvýšte pozíciu monitora do optimálnej výšky pre vaše oči – po otočení podstavca si môžete vybrať z dvoch rôznych výšok
  • Stabilný dizajn so širokou spodnou základňou zabezpečujúcou bezpečné postavenie aj väčším monitorom a all-in-one počítačom až do veľkosti 27”
  • Miesto pod stojanom umožňuje uloženie klávesnice, aby bol váš pracovný priestor usporiadaný.
  • Jednoduché čistenie povrchu
  • Dokonalý sofistikovaný dizajn a jedinečný dvojfarebný vzhľad kombinujúci funkčnú eleganciu s odolnou konštrukciou

Ergonomický výrobok

Tento produktový rad v atraktívnych a štýlových farbách dodá vášmu pracovnému priestoru aj domovu WOW faktor. Podstavec dopĺňa pracovnú výbavu pri sedení či státí pri výškovo nastaviteľnom stole, čo ešte viac zlepšuje celkové zdravie a pocit pohody.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela, Čierna

Vlastnosti

Materiál Plast
Maximálna nosnosť 20 kg
Vlastnosti Výškovo nastaviteľný

Rozmery

Šírka 20,9 cm
Výška 11,2 cm
Hĺbka 48,3 cm
Kód:  LTZ329a
Produktové číslo:  65040095
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11