Obnoviť stránku

Leitz WOW bielo/čierny

4,9 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €
Pri kúpe 1 ks 15,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 15,11 €/ks
Pri kúpe 3 ks 14,78 €/ks
Pri kúpe 4 ks 14,47 €/ks
Pri kúpe 5 a viac ks 14,15 €/ks

Leitz WOW bielo/čierny

Leitz WOW

Ukáž sa vo WOW farbách!

Renomovaná nemecká značka s tradíciou od roku 1871

Premeňte svoj pracovný stôl na nepoznanie s Leitz WOW

Široká škála základných kancelárskych potrieb zo série Leitz WOW spája štýl s účelnosťou. Vyberte si z našich pulzujúcich farieb tú, ktorá najlepšie vyjadruje vašu osobnosť, a premeňte svoj pracovný priestor. Držte sa aktuálnych trendov a vyberte si niektorú z farieb a textúr, ktoré novo obohatili túto sériu. Nechajte sa inšpirovať a vyberte si farbu, ktorá vyhovuje presne Vášmu štýlu!

biela

Žltá

ružová

Modrá

ľadovo modrá

Zelená

purpurová

čierna

Objavte rad pestrých kancelárskych potrieb so sériou Leitz WOW

Šanóny a zakladače Leitz WOW

Nápadité prémiové šanóny na bezpečné uchovanie až 600 listov vo formáte A4. Polaminovaný povrch zvyšuje ich odolnosť. Jedinečná patentovaná páková mechanika s otvorením o 180° zvyšuje komfort pri práci so zoraďovačom. Šanóny sú vyrobené s ohľadom na životné prostredie a disponujú FSC® certifikáciou. Zakladače Leitz WOW sú k dispozícii v rôznych šírkach chrbta až do šírky 82 mm. Za kvalitou mechaniky našich zakladačov si stojíme, a preto na ňu poskytujeme 5 ročnú záruku.

Šanóny a zakladače

Zošívačky a dierovačky

Kvalitné zošívačky a dierovačky ktoré zaistia dokonalú organizáciu všetkých vašich dokumentov. Dierovačka s horným plnením spiniek a možnosťou otvorenia ramena o 180° pre pohodlné nástenkové zošívanie. Zošite až 10 listov papiera. Ostré dierovacie segmenty dierovačky zaistia jednoduché dierovanie až 30 listov papiera. Pri vybraných modeloch setov zošívačiek a dierovačiek poskytujeme 10-ročnú záruku.

Zošívačky a dierovačky

Odkladače a zásuvkové boxy

K správnej organizácii dokumentov v kancelárii neodmysliteľne patria odkladače a zásuvkové boxy. Odkladače sú vyrobené z prémiového plastu, ktorý je najpevnejší vo svojej triede. Odkladače možno na seba pohodlne stohovať a predný výrez zabezpečí jednoduchý prístup k dokumentom. Zásuvkové boxy so 4 zásuvkovými šuplíkmi využijete na uschovanie dokumentov a ďalších kancelárskych potrieb. Pri vybraných modeloch zásuvkových boxov využijete možnosť stohovania pre úsporu miesta.

Odkladače a zásuvkové boxy

Ďalšie kancelárske potreby pre organizáciu všetkých vašich dokumentov

Ďalšou z možností ako organizovať a uchovávať dokumenty sú: dosky na dokumenty, krúžkové dosky, boxy na dokumenty, aktovky na dokumenty a katalógové knihy. Všetko je vyrobené z kvalitného vysoko odolného ľahkého polypropylénového materiálu so štýlovým embosovaným geometrickým vzorom. Materiály neobsahujú žiadne kyseliny a vy tak môžete mať istotu kvalitného a dlhodobého uchovania všetkých kancelárskych dokumentov.

Potreby pre organizáciu dokumentov

Poznámkové linkované bloky

Zápisnice zo schôdzok a mítingov, či potreba organizácie všetkých úloh na jednom mieste? Žiadny problém! Štýlové poznámkové bloky skvele dopĺňajú celú sériu Leitz WOW. Na výber máte z dvoch typov poznámkových blokov s krúžkovou, alebo pevnou odolnou väzbou vo veľkostiach formátu A4 a A5. Pri vybraných blokoch sú k dispozícii mikro perforované listy pre ich jednoduché odtrhnutie. U krúžkových blokoch uvítate navyše pravítko a priehľadným plastovým vreckom na uchovanie vizitiek a ďalšíchpoznámok. Bloky disponujú 80 kvalitnými linkovanými papiermi vyrobenými z šetrne obhospodarovaných lesov s FSC® certifikáciou.

Poznámkové bloky

Leitz WOW Click & Store

Produkty zo série Click & Store uvítate ako v kancelárii, tak aj v domácom prostredí. Produkty sú vyrobené z odolného vysoko kvalitného polaminovaného kartónu ktorý sa ľahko udržuje. Patentovaný skladací systém zabraňuje samovoľnému rozloženiu aj v prípade ťažšieho obsahu. Séria Click & Store zahŕňa široké množstvo úložných boxov, zásuvkových boxov, alebo stojanov na časopisy. Úložné boxy sú skvelým riešením na rýchle upratovanie, alebo ich využijete ako darčekové balenie. Vo chvílikedy produkt Click & Store nebudete potrebovať ho ľahko rozložíte a úsporne uschováte.

Click & Store produkty

Drobné kancelárske vybavenie každodennej potreby

Hudobný stojanček na kancelárske potreby a telefón pre počúvanie hudby

Kúpiť

Ergonomické oceľové nožnice potiahnuté titánovou vrstvou dĺžky 20,5 cm a so zárukou 10 rokov

Kúpiť

Odvíjač lepiacej pásky v robustnom vyhotovení pre použitie jednou rukou

Kúpiť

Stojan na časopisy v prémiovej kvalite so štýlovým lesklým povrchom

Kúpiť

Odpadkový kôš z kvalitného plastového materiálu a objemom 15 litrov

Kúpiť

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Formát A4
Materiál Plastový
Vlastnosti Stohovateľný
Počet zásuviek 1
Označovacie štítky Nie
Kovové držadlo na manipuláciu Nie
gumové nožičky Nie
Zarážka proti vypadnutiu Nie
Zásuvkový organizér Nie

Farba

Farba Biela, Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 26,7 cm
Hĺbka 33,6 cm
Výška 4,9 cm
Hmotnosť 0,38 kg
Kód:  LTZ089h
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  53611095
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14