Obnoviť stránku

Leitz TruSens Z-3500H SMART

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
340 €

Leitz TruSens Z-3500H SMART

Čistička vzduchu Leitz TruSens Z-3500H SMART ...

Čistička vzduchu Leitz premení domácu klímu na čerstvejší a čistejší vzduch pre všetky osoby, alergikov aj astmatikov. Tento oddaný prenosný asistent je koncipovaný pre bytové aj kancelárske priestory s veľkosťou max. 60 m2. O silnej účinnosti a spoľahlivosti vypovedá vzduchový výkon – táto čistička vzduchu vie spracovať množstvo do 290 m3/h. Najdôležitejšou filtračnou časťou čističky vzduchu Leitz je však vzduchový filter typu HEPA, ten efektívne vie zachytiť takmer sto percent alergénov, baktérií aj prachu. Na elimináciu výparov z kuchyne a ďalších pachov využijete uhlíkový filter. UV lampa zlikviduje skutočne aj tie najodolnejšie zvyšky baktérií a tým zaistí sterilné prostredie. Pokiaľ sa pýtate na jej rozmery, tie dosahujú 26,3 × 72,6 × 26,3 cm.

Dôležité funkcie čističky vzduchu Leitz TruSens Z-3500H SMART

  • Čistička vzduchu Leitz je vhodná pre miestnosti do 60 m2
  • Filter HEPA absorbuje 99 % všetkých baktérií a alergénov
  • Uhlíkový filter odstraňuje kuchynské výpary, nepríjemné pachy aj emisie
  • Maximálna hlučnosť 66 dB(A) a minimálna hlučnosť 32 dB(A)
  • Vzduchový výkon 290 m3/h
  • Rozmery tohto čističa vzduchu Leitz sú 26,3 × 72,6 × 26,3 cm
Čistička vzduchu Leitz TruSens Z-3500H SMART ...
Čistička vzduchu Leitz TruSens Z-3500H SMART ...

Príjemné funkcie čističky vzduchu Leitz TruSens Z-3500H SMART

Senzitívna čistička vzduchu Leitz kedykoľvek pomocou vizuálneho senzora určí, aký je aktuálny stav vzduchu, a podľa toho, čo zistí, zhodnotí, jestli je žádoucí vzduch v priestore opätovne upraviť. Je vybavená aj praktickým časovačom, s ktorým si na základe svojich požiadaviek môžete navoliť čas a dĺžku chodu čističky. Výkon je možné kedykoľvek zvýšiť či znížiť, a takto mať stále pod palcom hlučnosť alebo spotrebu energie. Na chod čističky vzduchu Leitz v priebehu noci je vyhradený individuálny tichý nočný režim, vďaka ktorému môžete pokojne spať. Tiež je vyrobená s automatickým režimom, ktorý podľa stavu vzduchu plynule reguluje výkon. Chod čističky môžete odkiaľkoľvek ľahko nastaviť cez inteligentnú aplikáciu v telefóne. Digitálny displej a dotykový panel sú užitočné doplnky, ktoré sa postarajú o rýchle a jednoduché ovládanie. O kvalitu vzduchu sa starajú senzory prachu, a tie tiež v prípade ich znečistenia zvýšia výkon prístroja. Indikátor výmeny filtra vás upozorní na to, že ho máte skontrolovať a prípadne vymeniť za nový.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 68 W
Vzduchový výkon 290 m3/h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 60 m2
Maximálna hlučnosť 66 dB(A)
Minimálna hlučnosť 32 dB(A)
Vlastnosti Vhodná pre alergikov, Inteligentná
Indikácia Kvality ovzdušia, Výmeny filtra
Výbava Senzor prachu, Displej, UV sterilizačná lampa, Umývateľný filter, Dotykový panel
Typ ovládania Mobilná aplikácia, Hlasom

Funkcie

Funkcie Automatické vypnutie, Automatický režim, Časovač, Nastaviteľné osvetlenie, Nočný režim, Odložený štart, Regulácia výkonu, Režim turbo

Filtre

Typ filtra HEPA, Uhlíkový, UV žiareniu

Rozmery a hmotnosť

Šírka 26,3 cm
Hĺbka 26,3 cm
Výška 72,6 cm

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Veľká Británia, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Ocenenie za dizajn

Ocenenie za dizajn Red Dot Design Award
Kód:  TRUCV482
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2415139
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14