Obnoviť stránku

Leifheit Combi Disc Mop 52053

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Leifheit Combi Disc Mop 52053

Strapcový mop Leifheit Combi Disc Mop 52053 je skvelým pomocníkom v domácnosti, s ktorým ľahko odstránite z podláh všetku špinu a nečistoty. Vďaka extra veľkej stieracej ploche čistí podlahy ešte dôkladnejšie a rýchlejšie. Veľmi savé strapce z mikrovlákna pojmú ešte väčšie množstvo nečistôt a vody. Pre jednoduchú manipuláciu a pohodlie pri práci je mop vybavený flexibilným 360° kĺbom, vďaka ktorému je dobre ovládateľný. Bez veľkej námahy ľahko vytrite priestor pod nábytkom, okolo stoličiek a stola.

Hlavné prednosti

  • extra veľká stieracie plocha
  • vysoko savé strapce z mikrovlákna
  • flexibilný 360° kĺb
  • oceľová násada 140 cm
  • kompatibilný so systémom CLICK

Užitočný pomocník pri upratovaní

Mop disponuje oceľovou násadou s dĺžkou 140 cm, ktorá vám upratovanie veľmi uľahčí. Jeho veľkou prednosťou je kompatibilita so systémom CLICK značky Leifheit. Kedykoľvek ho tak môžete vymeniť, nahradiť alebo použiť s ostatnými čistiacimi zariadeniami tejto značky. Kúpte si tento praktický strapcový mop a upratovanie sa stane hračkou.

 
 
Kód:  LEISC007
Produktové číslo:  4006501520531

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09