Obnoviť stránku

LEGRAND Inverter Daker DK Plus 6000 VA

Doručenie na
predajňu zadarmo
2 319 €

LEGRAND Inverter Daker DK Plus 6000 VA

Môže sa stať, že dôjde k prerušeniu dodávky elektrického prúdu okamih pred tým, než ste chceli uložiť hodinovú prácu. Dáta sú nenávratne v pomyselnom koši a vy musíte začať úplne odznova. Takéto krízové chvíle rieši UPS LEGRAND Inverter Daker DK Plus 6000 VA. V základe  je to veľká batéria, ktorá bude živiť každý počítač. Záložný zdroj napájania LEGRAND Inverter Daker DK Plus 6000 VA využíva vyhotovenie On-line s dvojitou konverziou. Off-line typ je veľmi jednoduchý, Line interactive vylepšuje jednoduchšiu verziu off-line o stabilizátor výstupného napätia. Najlepšou možnosťou je on-line s dvojitou konverziou, kedy spotrebič dostáva aj pri mikro-výpadku stále stabilné napätie. 

Primárnym bodom je čas, počas ktorého dokáže zdroj napájania poskytovať prúd. Ten sa líši od príkonu spotrebiča – pri odbere 50 % sa strojnásobí doba zálohy z batérie. Mali by ste teda odhadnúť príkon pripojených spotrebičov optimálne aj s trochou energie navyše. LEGRAND Inverter Daker DK Plus 6000 VA vo svojich špecifikáciách vykazuje zdanlivý výkon 6 000, na reálnej prevádzke sa ale prejaví skôr skutočný výkon 6 000 W. 

Kľúčové znaky LEGRAND Inverter Daker DK Plus 6000 VA záložného zdroja 

  • Záložný zdroj napája formou On-line s dvojitou konverziou 
  • Reálny výkon záložného zdroja je 6 000 W 

Parametre a špecifikácia

Výkon

Účinnosť

Typ napájania On-line s dvojitou konverziou

Typ výstupných zásuviek

Dodatočné rozhranie a ochrana USB, RS-232

Na rack

Určené na rack 2U

Vlastnosti

Typ UPS Klasická, Racková

Rozmery

Šírka 88 mm
Výška 440 mm
Hĺbka 680 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 25 kg
Kód:  LEGc24
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  310176
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08