Obnoviť stránku

LEGO Technic 42095 Kaskadérske pretekárske auto na diaľkové ovládanie

4,9 34 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Technic 42095 Kaskadérske pretekárske auto na diaľkové ovládanie

Stavebnice LEGO Technic sú určené pre všetkých milovníkov strojov a techniky a umožňujú zostavenie pokročilejších modelov so zložitejšími pohyblivými časťami. Sú preto určené predovšetkým pre skúsenejších staviteľov a milovníkov technických modelov. Séria LEGO Technic sa vyznačuje precíznym spracovaním aj tých najmenších detailov a zároveň vysokou funkčnosťou a pohyblivosťou modelov. Veľkou prednosťou LEGO Technic je možnosť jednotlivé modely prestavať na iné, tematicky podobné stroje. Stavebnice LEGO rozvíjajú kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a patria medzi jedny z najobľúbenejších detských hier. 

Kľúčové vlastnosti stavebnice LEGO Technic

  • Vhodné pre deti od 9 rokov
  • Pre pokročilých staviteľov a milovníkov technických modelov
  • Svet pohyblivých strojov a modelov
  • Realistické mechanizmy a funkcie pohybu
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Stavebnica LEGO Technik precvičuje jemnú motoriku
  • Veľmi kvalitné spracovanie
  • Model 2 v 1
  • Počet dielikov – 324

LEGO Technic 42095 – Kaskadérske pretekárske auto na diaľkové ovládanie

Kaskadérske pretekárske auto zo série LEGO Technic zaujme malých aj veľkých staviteľov. Radosť z neho si doprajete hneď niekoľkokrát. Najprv si vďaka skvele spracovaným kockám postavíte auto s veľkými zadnými pohonnými kolesami a mohutnými pásmi. Jeho žltý a modrý dizajn môžete dozdobiť priloženými samolepkami. A potom už je čas na poriadnu jazdu – plne motorizované kaskadérske pretekárske auto jazdí dopredu, dozadu, doľava aj doprava, zvláda otočky o 360° aj nerovný terén. Vyskúšajte všetky perfektné triky nielen v nízkej, ale predovšetkým vo vysokej rýchlosti.

Skvelé vybavenie LEGO Technic kaskadérskeho auta

Keď sa vám model LEGO Technic kaskadérskeho auta omrzí, nemusíte si hneď kupovať iný. Auto sa dá prerobiť na pretekárske auto vďaka funkcii 2 v 1, a zábava môže pokračovať. Súčasťou balenia sú všetky potrebné komponenty LEGO Power Functions: 2 veľké motory, prijímač, box na batérie a diaľkové ovládanie. Doprajte si stavebné aj pretekárske zážitky s LEGO kaskadérskym autom.

Rozmery kaskadérskeho auta:
17 × 22 × 15 cm
Rozmery pretekárskeho auta:
12 × 20 × 19 cm
Obsah balenia:
324 kociek na zostavenie LEGO kaskadérskeho auta na diaľkové ovládanie
Príslušenstvo LEGO Power Functions: 2 motory, diaľkové ovládanie, prijímač, box na batérie
Samolepky
Návod


Kód:  LO42095
Produktové číslo:  5702016368062
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02