Obnoviť stránku

LEGO Technic 42044 Výstavná akrobatická stíhačka

4,8 10 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Technic 42044 Výstavná akrobatická stíhačka

Užite si dobrodružstvo vo veľkých výškach s touto vysoko technicky vyspelou, aerodynamickou stíhačkou. Tento úžasný model 2 v 1 obsahuje veľký priestranný kokpit, zaťahovací podvozok a skvelú kombináciu žltej, čiernej a bielej farby so športovými čierno-bielymi šachovnicovými pretekárskymi nálepkami. Keď sa budete cítiť na inú staviteľskú výzvu, prestavte ju na akrobatické kaskadérske lietadlo. Interaktívna 3D digitálna aplikácia LEGO s návodmi na stavanie je dostupná online pre oba modely.

LEGO Technic
 

LEGO Technic

Stavebnice LEGO Technic sú určené všetkým milovníkom strojov a techniky. Vyznačujú sa precíznym spracovaním aj tých najmenších detailov, vysokou funkčnosťou a pohyblivosťou modelov. Veľkou prednosťou LEGO Technic je možnosť jednotlivé modely prestavať na iné, tematicky podobné stroje.

Možnosti zostavenia

  • Akrobatická stíhačka
  • Akrobatické lietadlo
  • 113 dielikov
LEGO Technic
 
Kód:  LO1173
Produktové číslo:  5702015590921
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14