Obnoviť stránku

LEGO Technic 42007 Motokrosová motorka

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Technic 42007 Motokrosová motorka

Stavebnice Lego Technic sú určené pre všetkých milovníkov strojov a techniky.Séria Lego Technic sa vyznačuje precíznym spracovaním aj tých najmenších detailov a zároveň vysokou funkčnosťou a pohyblivosťou modelov.Veľkou prednosťou Lega Technic je možnosť jednotlivé modely prestavať v inej, tematicky podobné, stroje.Stavebnice Lego rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.
Zo stavebnice Technic Motokrosová motorka možno postaviť motokrosovú alebo závodné motorku.Odolná terénne motorka má celý rad autentických detailov ako je reťazový pohon, funkčné piesty, predné a zadné zavesenie a terénne pneumatiky.Tento skvelý model vyzerá ako skutočný stroj.Závodné motorka disponuje predným zavesením, zadným zavesením a motorom s funkčnými piestami.
Parametre a špecifikácie:
Produktová rada:
Lego Technic
Rozmery:
35 x 19 x 6 cm
Odporúčaný vek:
9 - 16 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18.júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy.Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.
Kód:  LO020k4
Produktové číslo:  5702014975354
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02