Obnoviť stránku

LEGO Super Heroes 76006 Iron Man: Námořní bitva Extremis

LEGO Super Heroes 76006 Iron Man: Námořní bitva Extremis

Stavebnice LEGO Super Heroes boli vytvorené na motívy slávnych komiksových hrdinov. Prežívajte nespočetné dobrodružstvá spoločne so svojimi obľúbenými postavami. Stavebnice LEGO prináša deťom skvelú zábavu, rozvíja ich kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť a radí sa medzi najobľúbenejšie detské hry.
Stavebnica Námorná bitka Extremis vás prenesie do sveta neohrozeného železného muža. Iron mana a bojový robota musí zadržať Killian, aby neutiekol. Vyrazte tryskom vpred vďaka vystreľovací bóju, odpáľte dve raketové strely a zaútočte delom namontovanými na bojovom robotu. Sada obsahuje minifigúrku Aldricha Killian, Iron Mana s brnením Mark 42 a bojového robota s ramenným delom.
Parametre a špecifikácie:
Produktový rad:
LEGO Super Heroes
Počet dielikov:
195
Odporúčaný vek:
6 - 12 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.
Kód:  LO644
Produktové číslo:  5702014972711
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11