Obnoviť stránku

LEGO Star Wars 75099 Rey 's Speeder

5 1 hodnotení

LEGO Star Wars 75099 Rey 's Speeder

Vydajte sa do sveta Star Wars a zažite neočakávané momenty plné zábavy a dobrodružstva s vašimi obľúbenými hrdinami. Nová edícia LEGO vychádza spolu s dlho očakávaným filmom Star Wars: Sila sa prebúdza. Pustite sa do akcie a znovu si prehrajte tie najlepšie scény z filmu! Zostavte si vlastný pozemný speeder s bohatým vybavením. Úžasná originálne stavebnice poteší všetkých zberateľov a fanúšikov LEGA a populárneho sci-fi snímke Star Wars.

LEGO SW

LEGO Star Wars

Hor sa do akcie s novými figúrkami

Súčasťou balenia sú dve úžasné mini figúrky - Rey a unkarský lovec s kuší. Novo si môžete zostaviť Reyin pozemné speeder, ktorý bol navrhnutý pre prieskum povrchu púštne planéty. Vybavený je dvojitým vystreľovací, otváracím skladovacím priestorom, taškami na strane, Blaster, pílou a elektrickým ďalekohledom.
Sada vás poteší aj odpojitelnými saňami, vďaka ktorým sa môže Rey ľahko pohybovať po púštnych dunách. Stavebnica obsahuje dohromady 193 dielikov a je určená deťom od 7 rokov.

kľúčové vlastnosti

  • Určené pre deti od 7 rokov
  • Vychádza spolu s filmom Star Wars: Sila sa prebúdza
  • LEGO obsahuje dohromady 193 dielikov
  • Súčasťou setu: pozemné speeder s vybavením, odpojitelné sane, dve figúrky
  • Rozmery: 9 × 14 × 5 cm (v × d × š)
LEGO SW
Kód:  XXLO1068b
Produktové číslo:  6100671
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18