Obnoviť stránku

LEGO Star Wars 75053 Ghost

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Star Wars 75053 Ghost

Stavebnice LEGO Star Wars poteší každého fanúšika tejto legendárnej série. Preneste sa do medzihviezdneho priestoru a pomôžte svojim hrdinom zvíťaziť. Stavebnice LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Pripravte sa bojovať s Impériom so skvelou rebelskú vesmírnou loďou Ghost, ktorú ste mohli vidieť v animovanom televíznom seriáli Star Wars: Rebelové. Zostaňte v kurze s minifigúrkami Rebelov v dvoch kokpitoch a postavte Zeba na hliadku do zbraňové veže otočné o 360 stupňov. Pristaňte s 75048 vesmírnou loďou Phantom (predáva sa samostatne) v dokovacej oblasti vzadu. S dvoma pružinovými zbraňami a úložiskom pre náhradné rakety a svetelné meče má táto loď veľa palubných zbraní. V prípade núdze ponáhľajte k únikovým modulom a vystreľte je. Sada obsahuje 5 minifigúriek s rôznymi zbraňami: Ezra Bridger, Kanan Jarrus, Hera Syndulla, Zeb a Stormtrooper.

Parametre a špecifikácie:

Séria:
Star Wars

Počet dielikov:
929

Odporúčaný vek:
9 - 14 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  ZB686
Produktové číslo:  5702015122443
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06