Obnoviť stránku

LEGO Speed Champions 75912 Porsche 911 GT v cieľovej rovinke

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Speed Champions 75912 Porsche 911 GT v cieľovej rovinke

Herná sada LEGO Speed Champions ti umožní zažiť nezabudnuteľné preteky dvoch silných áut Porsche 911 GT. Pomocou náradia priprav svojich šampiónov v garáži na preteky, nasaď im ráfiky a doprav ich na štart. Tam aktivuj spúšťacie štartovacie svetlá a až zasvieti zelená, vyraz bleskurýchlo vpred. Prejdeš okolo cieľovej vlajky ako prvý? Na toho najrýchlejšieho čaká slávnostný ceremoniál a odovzdanie trofeje na stupni víťazov. Sada obsahuje aj štyri minifigúrky s doplnkami.


 LEGO Speed Champions 75912 Porsche 911 GT

Pre milovníkov rýchlosti

Stavebnice LEGO Speed Champions nadchnú fanúšika rýchlych vozidiel. Umožnia ti pretekať s kamarátmi vo svojich obľúbených autách, ktoré si sám môžeš postaviť. Detailne prepracované autá z tejto edície ti zaručia nekonečnú adrenalínovú zábavu. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Preteky Porsche 911 GT

  • Dve pretekárske autá
  • Spúšťacie svetlá
  • Kockovaná vlajka
  • Garáž
  • Náradie
  • Vlajky štátov
  • 4 minifigúrky - vodiči, rozhodca a kameramanka
 LEGO Speed Champions 75912 Porsche 911 GT


Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO985
Produktové číslo:  5702015348409
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09