Obnoviť stránku

LEGO Friends 41330 Stephanie na futbalovom tréningu

Príslušenstvo k tovaru

LEGO Friends 41330 Stephanie na futbalovom tréningu

Stephanie trénuje trestné kopy na futbalovom ihrisku v mestskom parku v Heartlake! Stavebnice LEGO Friends sú určené pre všetky malé slečny, ktoré rady so svojimi kamarátmi zažívajú rôzne dobrodružstvá alebo udalosti bežného dňa rovnako ako dospelí. V mestečku Heartlake žije pätica nerozlučných kamarátok, ktorá zažíva tie najrôznejšie príhody. Spoločne s nimi môžu ísť malé staviteľky do prírody, do školy, za športom aj za kultúrou a vždy zažijú veľa dobrodružstiev i priateľskú pohodu. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

LEGO Friends 41330 Stephanie na futbalovom tréningu

  • Určené pre deti od 6 do 12 rokov
  • Nové dobrodružstvá v mestečku Heartlake
  • Otvára bránu do čisto dievčenského sveta
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Hranie s LEGO Friends Stephanie na futbalovom tréningu precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa zahrá samo alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov – 119

LEGO Friends Stephanie na futbalovom tréningu

Stephanie je skúsená športovkyňa a dobre vie, že tréning sa nesmie podceniť. Preto pravidelne cvičí na svojom futbalovom tréningu v parku mestečka Heartlake. Pustite sa do toho s ňou, popremýšľajte pri taktickej tabuli a tiež trénujte presnú strelu na bránku. Použite funkciu streľby, aby ste loptu vykopli smerom k bráne a potom hýbte Stephaninou plošinou zo strany na stranu a vykúzlite akrobatický brankársky zákrok. Môžete sa hrať sami alebo s kamarátkou. Šteniatko Dash rado prinesie loptu alebo si bude medzitým hrýzť svoju obľúbenú kostičku. A keď bude po tréningu, doplňte sily párkom v rožku a vychladeným drinkom.

Obsah balenia:
Minibábika Stephanie a figúrka psíka Dasha
Futbalová bránka s pohyblivou plošinou pre brankára, odpaľovač s funkciou streľby, taktická tabuľa a nápojová stanica
Doplnky: lopta, fľaša na vodu, párok v rožku, psia miska a kosť

Kód:  LO41330
Produktové číslo:  5702016077421
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07