Obnoviť stránku

LEGO Ninjago 70755 Bugina do džungle

4,8 8 hodnotení

LEGO Ninjago 70755 Bugina do džungle

Stavebnica LEGO Bugina do džungle je určená pre deti od 7 do 14 rokov. Obsahuje 188 dielikov vrátane dvoch postavičiek bojovníkov Kapa a Lloyda. K figúrkam patria aj rôzne zariadenia a výzbroj. Zo stavebnice môžete postaviť buginu určenú na jazdenie v džungli. Má vstavané tlmiče, veľké gumové kolesá, ktoré jej tak umožňujú bezpečnú a rýchlu jazdu v ťažkom a neprehľadnom teréne džungle. Posaďte zeleného Nindža Lloyda za volant buginy a vyrazte spoločne za Kapa, ktorý drží vo svojej moci Nefritovú čepeľ.

Kapa ukryl hlboko v džungli Nefritovú čepeľ a prikoval ju reťazou ku kamennému pilieru. Samotný Kapa ju bráni ozbrojený nebezpečnou obojstrannou dýkou, ktorú obratne ovláda. Lloyd tak musí prekonať nebezpečný terén džungle a potom poraziť protivníka v podobe Kapa a zmocniť sa tak nefritovej čepele. Jeho bugina je vyzbrojená mocnou dvojitou vystreľovacou zbraňou. Obaja protivníci sú pripravení tvrdo bojovať a nepripustiť svoju porážku.

Len vaše dieťa môže rozhodnúť o začiatku i konci tejto bitky. Váš malý bojovník sám rozhodne, kto bude víťaz a kto porazený. Príbeh celkom iste doplní o svoje predstavy a ďalšie dobrodružné zápletky. Stavebnica tak pomôže vášmu dieťaťu vo vyplnení jeho voľného času a navyše mu umožní rozvíjať svoju predstavivosť a fantáziu. Môže si hrať samo alebo do hry zapojiť svojich kamarátov, prípadne i príslušníkov rodiny. Doprajte vášmu dieťaťu vytvárať dobrodružné príbehy, ktoré ho budú baviť!

Počet dielikov:
188
Odporúčaný vek:
7 - 14 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO569j
Produktové číslo:  5702015347525
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18