Obnoviť stránku

LEGO Ninjago 70750 Nindža DB X

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Ninjago 70750 Nindža DB X

Stavebnica LEGO Nindža DB X je určená pre deti od 8 do 14 rokov. Obsahuje 756 dielikov vrátane šiestich postavičiek s rôznymi zbraňami a doplnkami. Sú tu Kai netrpezlivý červený nindža, jeho živlom je oheň a keď má v ruke meč ohňa, každý jeho nepriateľ je spálený. Je spravodlivý a má poctivé srdce. Nye je sestrou Kaia, odvážna bojovníčka. Choprai je bojovník Anacondrai oddaný majstrovi Chénovi. Je rýchly a silný, preto je v prednej línii pri každom útoku a vyznačuje sa krutosťou, ktorá odstrašuje jeho protivníkov. Lloyd je jediný syn Lorda Garmadona a budúci vládca temnôt. Byť na strane zla skazený nie je ľahké a Lloyd musí tvrdo pracovať na tom, aby dodržal svojej zločinecké povesti. Kapa o čo má menej schopností a talentu, o to má väčšie ambície. Poslednou postavičkou je Pythor. Tento slizký had sa snaží o spojenectvo s Nindža. Môžu ale nindžovia tomuto šupinatému nepriateľovi veriť? Má jednu zvláštnu vlastnosť. Prehltnutím zmenšovacej pilulky sa Pythor môže zmenšiť.

Anacondraiovia sa spoločne s Pythorem vrátili do Ninjago. Nindžovia sa im musia postaviť a bojovať s proti ním. Našťastie majú k dispozícii obávané pojazdné Nindža DB X. Silné vozidlo so šiestimi kolesami je pre boj v džungli ideálnym a nindžovia sa tak môžu pustiť do boja pri bráne Anacondraiov. Okrem množstvu zbraní a vybavenia je vo vozidle aj malé lietadlo, s ktorým môžeš robiť prieskum alebo útočiť. Je tu aj odnímateľné veliteľské stanovište.

Stavebnica umožňuje vášmu potomkovi množstvo variantov hry a zápletiek. Umožní mu tak priebeh hry prispôsobiť jeho predstavám. Nič mu nebráni si vymyslieť iný príbeh, a do hry zapojiť iného hrdinu. Zo stavebnicou sa môže hrať samo alebo do hry zapojiť príslušníkov rodiny, prípadne svojich kamarátov. Umožnite svojmu dieťaťu byť kreatívny a využiť svoju fantáziu a predstavivosť!

Počet dielikov:
786
Odporúčaný vek:
8 - 14 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozyrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO569f
Produktové číslo:  5702015347471
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06