Obnoviť stránku

LEGO Ninjago 70748 Titánový drak

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Ninjago 70748 Titánový drak

Nastala správna chvíľa pre dramatický útek zo zajatia! Titánový Zan k svojmu úteku využije obrovského titánového draka. Pomôžeš mu počas tejto nebezpečnej akcie? Posaď hrdinu na draka a vydajte sa spoločne do boja. Otvor papuľu draka a zažeň nepriateľov pomocou klepania ostrých zubov, pohybuj počas misie jeho hlavou, krídlami, chvostom aj nohami. Dávajte však pozor na nebezpečnú reťaz z guľami, ktorú po vás vaši nepriatelia hádže z katapultu. Desivého draka by totiž mohol nemilo spomaliť či dokonca zraniť. Nakoniec spoločne odolajte zákernému útoku Chop'raie a potom už si len užívajte slobody, kým nepríde čas na ďalšiu adrenalínovú akciu.
 

LEGO Ninjago 70748 Titanový drak

LEGO Ninjago

Stavebnica z edície LEGO Ninjago poskytne každému chlapcovi nekonečné množstvo možností k hre. Sada sa výborne hodí ako doplnok k ďalším stavebniciam z tejto série alebo ako samostatná hra. Staňte sa majstrom Spinjitzu a ovládnite toto starodávne a pôsobivé bojové umenie, pri ktorom sa nindžovia pohybujú rýchlosťou tornáda a súčasne ovládajú štyri živly: oheň, ľad, krajinu a blesk . Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.
 

Titánový drak

  • Drak má pohyblivý chvost, nohy, krídla a hlavu
  • 3 minifigúrky - Titánový Zane, Clouse a Chop'rai
  • Zbrane
  • Reťaz z guľami
  • Katapult
  • A mnoho ďalších zábavných prvkov
LEGO Ninjago 70748 Titanový drak


Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO569d
Produktové číslo:  5702015347457
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11