Obnoviť stránku

LEGO Ninjago 70747 Ostreľovač balvanov

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Ninjago 70747 Ostreľovač balvanov

Stavebnice LEGO Ostreľovač balvanov je určená pre deti od 7 do 14 rokov. Obsahuje 236 dielikov vrátane troch postavičiek bojovníkov, a to konkrétne figúrku Cole, Zugu a Slevena. K figúrkam patrí aj rôzne zariadenia a výzbroj. Zo stavebnice sa dá postaviť aj úžasný lietajúci stroj ostreľovač kameňov. Sleven je jedným z bojovníkov Majstra Chena. Je trochu váhavý pri rozhodovaní a boja sa hadov. Už len myšlienka na to, že by ho v jedného z nich premenili, ho znervózňuje. Zugu je bývalý zápasník sumo a prešiel snáď všetkými funkciami v tajnej armáde majstra Chena. Stal sa jedným z dvoch úradujúcich generálov. Jeho postavenie a moc mu úplne znemožňujú zúčastniť sa bojov. Keď sa ale Zugu rozhodne, že sa zapoja, len veľmi málo kto z Ninjago ho dokáže zastaviť. Cole je ninja, ktorý moc nehovorí, ale ide za svojím cieľom vždy urobí čo je potreba. Je nenápadný ale pritom silný a spoľahlivý. Ovláda živelnú moc krajiny a je tak hodnotným členom svojho tímu.

Cole je väznený v jaskyniach na ostrove. Bude musieť využiť všetky svoje schopnosti a potrebovať všetky svoje živelnej sily, aby sa dostal cez Zuga a Slevena, ktorí sú ozbrojení a pripravení mu zabrániť v uniku z väzenia. Ak sa mu podarí dostať do kokpitu skvelého ostreľovača kameňov, môže odletieť preč z ostrova. Skôr než odletí môže ešte zaútočiť na základňu Anacondraiů a premeniť ju pomocou ôsmich super silných automatických rakiet na prach.

Vaše dieťa si môže postaviť lietajúci ostreľovač balvanov a hrať tento príbeh a alebo si môže hru upraviť podľa svojich vlastných predstáv. Môže k hre pridať iné postavičky a iné kulisy a samo bude tým, kto bude určovať priebeh hry aj jej záver. Váš malý bojovník tak podľa vlastného uváženia, kto bude víťaz a kto porazený. Stavebnice pomôže vášmu dieťaťu vo vyplnení jeho voľného času a navyše mu umožní rozvíjať svoju predstavivosť a fantáziu. Môže ju hrať samo a alebo do hry zapojiť príslušníkmi rodiny, prípadne svojich kamarátov. Umožnite svojmu dieťaťu byť kreatívny a využiť svoju fantáziu a predstavivosť!

Počet dielikov:
236
Odporúčaný vek:
7 - 14 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO569c
Produktové číslo:  5702015347440
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04