Obnoviť stránku

LEGO Ninjago 70746 Útok Condraiovy helikoptéry

5 2 hodnotení

LEGO Ninjago 70746 Útok Condraiovy helikoptéry

Stavebnice LEGO Útok Condraiovy helikoptéry je určená pre deti od 7 do 14 rokov. Obsahuje 311 dielikov vrátane troch postavičiek bojovníkov. Sú to Skylor, Chen a Eyezor. K figúrkam patrí aj rôzne zariadenia a výzbroj. Zo stavebnice sa dá postaviť aj úžasný lietajúci stroj Condraiová helikoptéra. Jeden z nich, Chen, je veľmi nebezpečný. Má čepeľ živlu a tak je mu ťažké sa postaviť. Ďalšie postavičkou je Eyezor jeden z dvoch úradujúcich generálov majstra Chena. Má síce iba jedno oko, ale má strašný vzhľad a jeho vystupovanie zvyčajne hovorí za neho. Posledná postavičkou je krásna, ale nebezpečná Skylor. Má schopnosť kradnúť ostatným bojovníkom moc živlov a potom ich môže sama používať. Jej zbraňou je hlavne kuše

Skylor sa pohybuje na svojom raketovom doske nad džungľou a Chen a Eyezor ju prenasledujú v Condraiově helikoptére. Skylor musí uniknúť a pritom sa vyhýbať raketám vystřelovaným z helikoptéry a hlavne sieti, ktorú je schopná helikoptéra vystreliť z papule. Ešteže má Skylor na svojom doske vysokorýchlostné trysky a akonáhle padouchové prepnú polohu krídel do útočnej pozície, môže ním tak uniknúť a prípadne na ne sama zaútočiť.

Vaša potomok si môže postaviť túto lietajúce helikoptéru a zahrať si tento príbeh, a alebo si môže hru upraviť podľa svojich vlastných predstáv. Môže k hre pridať iné postavičky a iné kulisy a sám bude tým, kto bude určovať priebeh hry aj jej záver. Váš mladý bojovník tak podľa vlastného uváženia rozhodne, kto bude víťaz a kto porazený. Stavebnice mu pomôže vo vyplnení jeho voľného času a navyše mu umožní rozvíjať svoju predstavivosť a fantáziu. Môže ju hrať samo a alebo do hry zapojiť príslušníkmi rodiny, prípadne svojich kamarátov. Umožnite svojmu dieťaťu byť kreatívny a využiť svoju fantáziu a predstavivosť!

Počet dielikov:
236
Odporúčaný vek:
7 - 14 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO569b
Produktové číslo:  5702015347433
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04