Obnoviť stránku

LEGO Ninjago 70738 Posledný let Odmeny osudu

LEGO Ninjago 70738 Posledný let Odmeny osudu

Stavebnica Posledný let Odmeny osudu je ďalšia z radu obľúbenej série LEGO Ninjago, ktorá poteší srdce každého chlapca. Staňte sa majstrom Spinjitzu a ovládnite toto starodávne a pôsobivé bojové umenie, pri ktorom sa nindžovia pohybujú rýchlosťou tornáda a súčasne ovládajú štyri živly: oheň, ľad, zem a blesk. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.
Všetci nindža hrdinovia na palubu Odmeny osudu a hor sa do vzdušného súboja s Morrom, najhorším z Prízrakov a Majstrom vetra. Pozrite si časti tejto ikonickej lode - napríklad demontovateľný strešný diel, v ktorom je Nyina skladacia dielňa a lietajúce motorka. Zdvihnite loď na držiaku, rozviňte plachty pákovým mechanizmom a vyrazte do bitky. Vyhnite sa klapajúcim čeľustiam a švihajúcemu chvostu prízračného draka a zaútočte paľbou z trojitých kanónov. Vztýčte dvojhlavňové harpúnové delo a tým aktivujte funkciu transformácie pohonu. Vypustite lietajúcu motorku, aby ste odrazili Morrova prízračného nindžu a hrozivé Skreemery. Sada obsahuje 9 minifigúriek s rôznymi zbraňami a doplnkami: Lloyd, Nya, Cole, bojový Wu, Morro, Majster čepele Bansha, Majster tetivy Prízračný lukostrelec, Majster kosy Ghoultar a prízračný nindža Spyder.
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO1047
Produktové číslo:  5702015347358
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06