Obnoviť stránku

LEGO Movie Videogame – Xbox One

5 3 hodnotení
Cenová bomba
15,90 € Ušetríte 4,59 €

LEGO Movie Videogame – Xbox One

Slávna spoločnosť Warner Bros si v spolupráci so skúsenými vývojármi z TT Games nachystala milé prekvapenie pre všetkých filmových fanúšikov. Spolu s novým filmom The LEGO Movie vychádza aj rovnomenná hra. Docela očakávaný projekt má všetky predpoklady sa stať úspešným hitom. Zároveň sa objaví na všetkých platformách a bude teda na dosah skutočne každému.

Hlavný hrdina sa volá Emmet a nie je vôbec ničím zaujímavý. V správny okamih sa však ocitá v nečakanej situácii. Od tohto okamihu si všetci ostatní myslia, že je v podstate jediný hrdina, ktorý môže zachrániť svet. Aj netopierí mužíček Batman plní, čo mu na očiach vidí. Pod jeho vedením sa společenstvo skutočných akčných hviezd vydáva na šialenú cestu, ktorá má viesť k likvidácii zlého tyrana. Celé herné prostredie sa kompletne skladá z LEGO kociek a po nájdení plánikov sa dokonca môžete pustiť aj do vlastnej výstavby.

Neobvyklá zmes viac ako deväťdesiatich filmových a komiksových hrdinov sa len tak nevidí. Skvele dávkovaný humor nenechá suchú niť na žiadnom konkurenčnom titule. Zábavný je aj úplne autentický pohyb LEGO hračiek. Celkom 15 fantastických levelov aj možnosť kooperatívneho multiplayeru proste musíte vyskúšať.

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série LEGO

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox Series X, Xbox One
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný, Arkády
Herné mechaniky Odpočinkové
Grafické spracovanie hry Kreslené

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 2

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE, FR, ES
Zvuková lokalizácia EN, DE, FR, ES

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov
Problematickosť obsahu Násilie

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MXO127a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5051892165334

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04