Obnoviť stránku

LEGO Minecraft 21113 Jaskyne

4,8 44 hodnotení

LEGO Minecraft 21113 Jaskyne

Zima sa rýchlo blíži a každý, kto ju chce vo svete Minecraft prežiť, by mal začať pracovať na rozširovanie zásob a budovanie dostatočne odolného prístrešie. Postaviť snežnú skrýša však nebude jednoduché - prácu vám budú chcieť pokaziť nepriateľská monštrá, s ktorých zabitím vám pomôže Snežný ochranca. Až sa ich zbavíte, začnite uchováva sneh, ktorý vám poslúži ako základný stavebný prvok. Nakoniec nezabudnite naťažiť dostatočné zásoby uhlia, bez ktorého sa v zime určite nezaobídete.

Pre milovníkov kociek

Stavebnice LEGO Minecraft boli vytvorené na motívy slávnej počítačovej hry. Vrhnite sa do krychlovitého 3D sveta, vytvorte svoje vlastné prírodné prostredie, postavte obydlia, nástroje a ubráňte sa rôznym príšerám, ktoré vás chcú napadnúť. Stavebnica LEGO prináša deťom skvelú zábavu, rozvíja ich kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť a radí sa medzi najobľúbenejšie detské hry.

Snežná skrýša

  • Tri minifigúrky - Steve, Creeper a Snežný ochranca
  • krompáč
  • lopata
  • pochodne
  • ledové bloky
  • A mnoho ďalšieho
Kód:  ZB725
Produktové číslo:  5702015296526
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03