Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Jurassic World – PS4

4,7 47 hodnotení
17,90 €

LEGO Jurassic World – PS4

Fanúšikom fenoménu Jurského parku určite neuniklo pripravované filmové pokračovanie, ktoré už čoskoro uvidíme aj v našich kinách. Dinosauriu mániu však nemusíte zažiť iba na plátne, Traveller 's Tales, úspešná vývojárska firma, ktorá sa LEGO hrami s témou slávnych predlôh zaoberá už mnoho rokov, prináša Jurský park tak, ako ho ešte nepoznáte – plný humoru a kociek. Personifikácia ducha slávnej trilógie Stevena Spielberga jednoducho nemohla byť zverená nikomu lepšiemu.


Príbehové zasadenie tejto bláznivo milej hry kopíruje udalosti zo všetkých doteraz vydaných filmov, ako aj novo pripravovaného pokračovania. Ide o prvú hru, ktorá sa pokúsi vyrozprávať celý epický príbeh jedného skvelého nápadu, ktorý sa bohužiaľ v praxi trochu zvrhne, v jednom kuse a bez prerušenia.


Obľúbení hrdinovia sú späť

Obľúbené postavy Jurského parku sú pripravené sa spoločne s vami pustiť do poriadneho dobrodružstva. Znalcov série určite poteší prítomnosť neohrozeného paleontológa Alana Granta, doktorky Ellie Sattlerovej, matematika a autora teórie chaosu Iana Malcolma, Johna Hammonda, detí Tima a Lex, programátora Dennisa Nedryho a ďalších postáv, ktorých je dohromady vyše 100 hrateľných. Všetky potom budú prednášať repliky, známe z filmových adaptácií a vykonávať všelijaké smiešne kúsky.

Heroes
Dinos

Mnoho typov dinosaurov

Jednu z hlavných úloh v príbehu hrajú znovu k životu privedené milióny rokov staré zvieratá, takže si vývojári dali záležať na tom, aby do hry zabudovali čo najviac rozmanitých druhov. Okrem stálic typu Tyrannosaura Rexa, Triceratopsa, Stegosaura, desivých Velociraptorov a obrieho Spinosaura, sa môžete tešiť aj na Brachiosaura, Dilophosaura, Pteranodona a mnohé ďalšie. Dinosaury sú taktiež hrateľné a to hneď 20 druhov. Jurský park si tak dokonale vychutnáte doslova zo všetkých uhlov.


Masívna kampaň pre až dvoch hráčov

Keďže LEGO hry sú povestné svojou zábavnosťou pre viacerých hráčov, Jurassic World bude tiež disponovať kooperatívnym režimom, ktorý je perfektný pre partnerov, kamarátov, či rodičov s deťmi. Vo dvojici si vychutnáte perfektnú zábavu, zasmejete sa komickým situáciám a prejdete rozsiahlymi 20 úrovňami, pričom z každého filmu tvorcovia vybrali 5 najzaujímavejších scén, okolo ktorých úrovne vytvorili. Budete teda mať čo robiť, navyše v priebehu hrania bude možné zbierať rôzne zlepšenia, či dinosaurie kosti, vďaka ktorým si budete môcť prezrieť ich kostru pekne zblízka.

Campaign

Kľúčové vlastnosti

  • Prvá hra, ktorá spracováva všetky filmy v jeden celok
  • Celkom 20 rozsiahlych úrovní, 5 z každého filmu
  • Viac ako 100 hrateľných charakterov a 20 hrateľných dinosaurov
  • Dva ostrovy – Isla Nublar a Isla Sorna, fungujúce ako huby
  • Dynamické striedanie dňa a noci
  • Zbierajte kocky a zlepšujte hlavu, telo, či chvost dinosaurov
  • Vaším pomocníkom bude Pán DNA, animovaná skrutkovica, známa z prvého filmu
Closure

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série LEGO

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný, Arkády, Detský
Herné mechaniky Odpočinkové
Grafické spracovanie hry Kreslené

Multiplayer

Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 2

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Zvuková lokalizácia EN, DE, FR, ES, IT

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov
Problematickosť obsahu Strach, Násilie

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX066c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5051892192194
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14