Obnoviť stránku

LEGO Juniors 10686 Rodinný domček

Príslušenstvo k tovaru

LEGO Juniors 10686 Rodinný domček

Vytvorte si nekonečný zdroj zábavy pre celú rodinu - Rodinný domček LEGO Juniors. S prvky pre rýchlu stavbu si budete môcť začať hrať skôr - natiahnuť sa v obývačke, niečo si uvariť v kuchyni alebo si hrať v spálni na poschodí. Užite si grilovačku v záhradke za domom, pohrajte sa s psíkom, alebo si za horúceho dňa zaplávajte v bazéne. Zajazdite si na bicykli medzi domy v susedstve, a potom si dajte hore v kúpeľni sprchu.

LEGO Juniors

LEGO Juniors

Stavebnice LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier. LEGO Juniors predstavujú ideálne prechodovú sadu z LEGO DUPLO na klasické stavebnice LEGO. Vyznačujú sa jednoduchším stavebným systémom pri zachovaní nápaditosti a hravosti stavebnice. Určené sú predovšetkým pre deti vo veku 4 - 7 rokov.

Zábava s domčekom

  • minifigúrka mamičky
  • minifigúrka otecka
  • minifigúrka dieťaťa
  • minifigúrka psíka
  • domček s množstvom doplnkov
LEGO Juniors

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO1017
Produktové číslo:  5702015354349
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08