Obnoviť stránku

LEGO Juniors 10680 Smetiarske auto

LEGO Juniors 10680 Smetiarske auto

So stavebnicou LEGO Juniors sa budeš môcť stať naozajstným smetiarom. Smetiarske auto práve vyráža do terénu a smetiari tvoju pomoc určite ocenia. Pomôžeš im vyprázdniť odpadové koše? Tvojou úlohou bude naložiť smetiak na auto, vyklopiť jeho obsah do korby a potom pozametať ulicu, nech po vás nezostane neporiadok. Táto skvelá stavebnica obsahuje smetiarske auto, dve minifigúrky, odpadové koše a ďalšie zábavné doplnky.


 LEGO Juniors 10680 Popelářské auto

Začíname s legom

Sady LEGO Juniors sú navrhnuté pre predškolských staviteľov a sú perfektným prechodom z DUPLA na klasické LEGO kocky. Špeciálne prvky podporujú rýchly začiatok stavania a umožnia deťom zažívať vytúžené úspechy pri budovaní vlastných projektov. Návody sú prispôsobené tak, aby ich ľahko pochopili deti od 4 do 7 rokov. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Smetiarske auto

  • Priestranná korba na odpadky
  • Dve minifigúrky
  • Dva odpadové koše
  • Vozík
  • Odpadky
  • Metla
 LEGO Juniors 10680 Popelářské auto


Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO763c
Produktové číslo:  5702015354264
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16