Obnoviť stránku

LEGO Ideas 21311 Voltron

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Ideas 21311 Voltron

Súčasťou kolekcie LEGO Ideas sú nápady a návrhy samotných nadšencov stavebníc LEGO. Každý môže navrhnúť svoju originálnu stavebnicu na akúkoľvek tému. Fantázii sa medze nekladú! Preto sú stavebnice LEGO Ideas úplne originálne, z rôznych oblastí reálneho či vymysleného sveta. Stavebnice LEGO rozvíjajú formou hry tvorivosť a fantáziu. V porovnaní s inými stavebnicami zaručujú LEGO stavebnice pevnosť, stálofarebnosť a presnosť rozmerov, vďaka ktorej sa ľahko zostavujú aj rozoberajú. Verte, že táto hračka vydrží bez zmeny celé generácie.

Kľúčové vlastnosti LEGO Ideas

  • Odporúčaný vek: od 16 rokov
  • Kolekcia LEGO Ideas – nápady a návrhy fanúšikov stavebníc
  • Originálne spracovanie
  • Stavebnice LEGO rozvíjajú kreativitu a podporujú fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa zahrá samo, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Stavebnica Voltron obsahuje 2 321 dielikov

LEGO Ideas 21311: Voltron

Chcete mať doma silného robota, ktorý zvládne všetko? Vrátane obrany vesmíru? A je extrémne pevný a pritom pohyblivý? Môžete si ho postaviť sami so stavebnicou LEGO. Sada obsahuje zostaviteľné a nastaviteľné levy v čiernej, zelenej, žltej, modrej a červenej farbe, ktorí sa dajú spojiť a vytvoria tak robota Voltrona, najväčšieho LEGO robota. Pripomeňte si seriál z 80. rokov alebo nový seriál Voltron: Legendárny obranca a vyskúšajte, čo robot dokáže. Voltron vyniká silnými kĺbami a nastaviteľnou hlavou, ramenami, pažami a zápästiami. Nechýba mu meč a štít so striebornými prvkami.

Rozmery robota Voltron:
40 × 14 × 21 cm
Rozmery čierneho leva:
17 × 22 × 15 cm
Rozmery žltého a modrého leva:
8 × 21 × 8 cm
Rozmery červeného a zeleného leva:
8 × 18 × 5 cm
Obsah balenia:
2 321 kociek na zostavenie Voltrona, meča a štítu

Kód:  LO21311
Produktové číslo:  5702016068726
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19