Obnoviť stránku

LEGO Ideas 21302 The Big Bang Theory

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

LEGO Ideas 21302 The Big Bang Theory

LEGO myslí skutočne na všetkých, aj na fanúšikov kultového seriálu Teória veľkého tresku. Keď sa tieto dve celosvetovo obľúbenej záležitosti spojili dokopy, vznikla táto úžasná stavebnica Leonardova a Sheldonova obývacej izby vrátane ďalekohledu, biele tabule, vystaveného modelu DNA a rôznych ozdôb, teda aj s tými najpodrobnejšie detaily a všetkými siedmimi postavami. Postavte si ho a už je len na vás, či si ho vystavíte alebo si v ňom budete s priateľmi prehrávať obľúbené scény zo seriálu. Jednotlivé dieliky, ktorých je v tejto stavebnici 484, do seba perfektne zapadajú a stavanie sa tak stáva skvelou zábavou.

kľúčové vlastnosti

  • LEGO Ideas pre všetky vekové kategórie
  • Pre fanúšikov seriálu Teória veľkého trasiem
  • Leonardov a Sheldonův obývačka
  • So všetkými detailmi zo seriálu
  • Všetkých 7 hlavných postáv ako minifigurky
  • Počet dielikov 484

Obsah balenia:
7 minifigúrok - Leonard, Sheldon, Penny, Howard, Raj, Amy a Bernadette
obývacia izba Leonarda a Sheldona sa všetkými ikonickým prvky zo seriálu, vrátane ďalekohledu, biele tabule, vystaveného modelu DNA a rôznych ozdôb
brožúrka o návrhároch ao obľúbenom americkom seriáli

Kód:  LO1111a
Produktové číslo:  5702015518895
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02