Obnoviť stránku

LEGO Harry Potter 75964 Adventný kalendár LEGO Harry Potter

4,9 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Harry Potter 75964 Adventný kalendár LEGO Harry Potter

LEGO Harry Potter je inšpirované sériou kníh a filmov o mladom čarodejníkovi Harrym Potterovi. Nechajte sa vtiahnuť do tajomného sveta čarov a kúziel a pomôžte Harrymu a jeho kamarátom bojovať proti nepriateľom a Lordovi Voldemortovi. Môžete kúzliť, lietať na metle alebo pripravovať magické lektvary, fantázii sa medze nekladú. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a jemnú motoriku detí. V prípade LEGO Harry Potter aj ich predstavivosť, ktorá v tomto prípade pracuje na plné obrátky.

Kľúčové vlastnosti LEGO Harry Potter Adventný kalendár

  • LEGO inšpirované sériou kníh a filmov o Harrym Potterovi
  • Zachytáva príbehy mladého čarodejníka a jeho kamarátov na Škole čarov a kúziel v Rokforte
  • Veľa doplnkov, minifigúriek a mikrofigurek
  • Nadchne každého fanúšika Harry Pottera
  • Podporuje kreativitu a fantáziu
  • Pre staviteľov od 7 rokov
  • 305 dielikov

LEGO Harry Potter 75964 – Adventný kalendár

Teší sa vaše dieťa na Štedrý deň, ale celý advent sa mu nekonečne tiahne? V tom prípade ho každé ráno poteší drobnosť z adventného kalendára. A to nie ledajakého – Adventný kalendár LEGO obsahuje postavičky, dekorácie, doplnky a ozdoby zo série Harry Potter, niektoré z nich v špeciálnej vianočnej verzii. Deti môžu nové kocky vylúpnuť jednu po druhej a pripomenúť si napínavé dobrodružstvo Harryho Pottera a jeho priateľov. Samozrejme nechýba podložka na hranie. S adventným kalendárom LEGO Harry Potter bude celý advent prekvapivo príjemný.

Obsah balenia:
7 minifigúrok: Harry Potter, Hermiona Grangerová, Ron Weasley, Albus Dumbledore, profesor Flitwick, architekt Rokfortu, sova Elvíra
Model rokfortského expresu
Zostaviteľný krb s vianočnými ozdobami
Stôl z Veľkej siene s doplnkami
Podstavce s prápormi všetkých 4 koľají


Kód:  LO75964
Produktové číslo:  5702016604108
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02