Obnoviť stránku

LEGO Friends 41117 TV Studio s popovou hviezdou

LEGO Friends 41117 TV Studio s popovou hviezdou

Už ste niekedy boli v televíznom štúdiu, kde nakrúca skutočná popová hviezda? Stavebnice LEGO Friends sú určené pre všetky malé slečny, ktoré rady so svojimi kamarátmi zažívajú rôzne dobrodružstvá a alebo udalosti bežného dňa rovnako ako dospelí. V mestečku Heartlake žije pätica nerozlučných kamarátok, ktorá zažíva tie najrôznejšie príhody. Spoločne s nimi môžu malé stavitelky do prírody, do školy, za športom aj za kultúrou a vždy zažijú veľa dobrodružstiev i priateľské pohody. Stavebnice LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

LEGO Friends

  • Určené pre deti od 6 - 12 rokov

  • Nové dobrodružstvá v mestečku Heartlake
  • Otvára bránu do čisto dievčenského sveta
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa si vyhrá samo, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov - 194

LEGO Friends Studio s popovou hviezdou

Livi ako správna popová hviezda natáča tiež v televízii a dokonca si prišla prevziať aj hudobné ocenenie. A tak sa ocitla pred mikrofónom v žiare reflektorov v naozajstnom televíznom štúdiu. Snáď nebude mať trému a nebude sa jej nebude triasť pri spievaní hlas, až sa rozblikajú všetky tie svetlá. Mohutné reflektory vrhajú svetlo len a len na ňu az veľkých reproduktorov sa line jej pieseň do všetkých strán. Klapka a jedom! Všetko sa natáča, a tak aj kamery mieri len na ňu. Otočné pódium sa dá do pohybu, Livi spieva a nakoniec dostáva ocenenie. Pripravila si moc peknú ďakovnú reč.

Obsah balenia:
Livi, televízne štúdio, pohyblivé pódium, scéna na odovzdávanie cien, scéna na nahrávanie hudobných videí, kamery, reflektory, reproduktory, mikrofón, klapka, trofej.

Kód:  LO1091
Produktové číslo:  5702015591850
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11