Obnoviť stránku

LEGO Elves 41073 Naidina loď pre veľké dobrodružstvá

Príslušenstvo k tovaru

LEGO Elves 41073 Naidina loď pre veľké dobrodružstvá

Preži dobrodružnú plavbu s Naidou Riekomilkou a Airou Ševelilkou. Tieto dve elfky pomáhajú svojej kamarátke Emily Jonesovej nájsť cestu späť do sveta ľudí. K tomu potrebujú čarovný vodný kľúč. Pomôžeš im s hľadaním? Použi periskop a preskúmaj vodu, nezabudni sa pozrieť ani do obrej ustrice. Až kľúč nájdete, užite si relaxačné chvíľky na ležadlách a uvarte si niečo dobrého v lodnej kuchyni. Súčasťou sady sú dve minifigúrky krásnych elfiek.

LEGO Elves 41073 Naidina loď pro velká dobrodružství

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vitajte vo svete fantázie

Stavebnica z edície LEGO Elves ťa zanesie do kúzelného sveta elfov. Do neho zavítala aj Emily Jonesová pomocou tajomného portálu na záhrade svojej babičky. Rada by sa dostala späť domov, ale to vôbec nie je jednoduché. Emily spolu so svojimi elfskými kamarátmi hľadá štyri kľúče, ktoré sú potrebné na otvorenie portálu. Pomôžeš im s hľadaním? Počas spoločného putovania zažijete nepredstaviteľné dobrodružstvá plné napätia i zábavy. Stavebnicea LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Naidina loď

  • Periskop
  • Ustrice
  • Lodné kuchyne
  • Lehátka
  • Dve minifigúrky
  • A množstvo ďalších zábavných prvkov
LEGO Elves 41073 Naidina loď pro velká dobrodružství

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO998
Produktové číslo:  5702015352765
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18