Obnoviť stránku

LEGO Disney 41148 Elsa a jej čarovný ledový palác

5 8 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

LEGO Disney 41148 Elsa a jej čarovný ledový palác

Stavebnice LEGO Disney Princess sú určené pre všetky malé slečny. Preneste sa do rozprávkového sveta plného nielen princezien, ale aj veľa ďalších rozprávkových bytostí, a prežite s nimi veľa nezabudnuteľných dobrodružstiev na ceste za šťastím. Stavebnice LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť dieťaťa a predstavuje jednu z najobľúbenejších detských hier. Prežite s Locika z rozprávky Na vlásku jej najlepší deň.

kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 6 do 12 rokov
  • Skvelá zábava pre všetky malé dievčatá
  • Motívy obľúbených Disney rozprávok a princezien
  • Rozvíja kreativitu i fantáziu dieťaťa
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov - 701

LEGO Disney Princess 41148 - Elsa a jej čarovný ledový palác

Anna z Ľadového kráľovstva je na ceste na saniach do Ľadového paláca za svojou sestrou Elsou. Tá má nadprirodzené schopnosti a odkrýva Anne nádherný most so šmýkačkou, ktorý slúži ako dvere do paláca. V obrovskej vstupnej hale už na vás čaká čaj a pohostenie. Keď vyjdete po schodisku do druhého poschodia, môžete sa po šmykľavke skĺznuť až na ihrisko, kde už čaká Olaf, Marshmellow a sněhuláčci. Vyzerá to na skvelú zábavu.

Obsah balenia:
dve minifigúrky - Elsa s lesklou látkovú kapucňou a Anna, navyše Olaf, Marshmallow a štyri sněhuláčci
ELSIN kúzelný ledový palác - monumentálna vstupné dvere s funkciou skĺznutiu po moste, kuchyne, stôl a stoličky, hudobné miestnosť, kúzelné otáčajúce sa schodisko, spálňa v hornom poschodí s veľkým balkónom a šmykľavka
ihrisko so stromom, snehovou pevnosťou a hojdačkou, navyše sane s tromi vozy
čajová konvička
poháre
torta
mrkva
čokoláda
noty
zrkadlo
koberček

Kód:  LO1453
Produktové číslo:  5702015867351
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11