Obnoviť stránku

LEGO DUPLO My First 10885 Môj prvý hlavolam

5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO DUPLO My First 10885 Môj prvý hlavolam

Stavebnica LEGO DUPLO My First 10885 Môj prvý hlavolam potrápi mozgové závity vašich najmenších a prinesie radosť z prvých správne poskladaných kociek! LEGO DUPLO je nekonečným zdrojom tvorivej zábavy pre všetkých malých nezbedníkov od 18 mesiacov do troch rokov. Kocky sú špeciálne navrhnuté tak, aby skvele pasovali do malých detských ručičiek a aby boli zároveň dosť bezpečné na to, aby ste mohli bez obáv nechať svoje deti hrať. So stavebnicou LEGO DUPLO Môj prvý hlavolam majú rozhodne s čím! Pozorujte, ako vaši drobci stavajú nekonečné komíny, jednoduché domčeky a mosty z klasických kociek. Nepotrvá dlho a vytrénujú svoju jemnú motoriku natoľko, že to zvládnu úplne sami. Staršie deti sa rady hrajú na rôzne povolania – predavača, farmára, prevádzkovateľa zoo, šoféra – skrátka prenikajú do reálneho sveta formou hry a aj v tomto období bude pre nich stavebnica LEGO DUPLO ako zdrojom nekonečnej zábavy plnej tematických stavebníc, tak aj verným spoločníkom.

Kľúčové vlastnosti stavebnice LEGO DUPLO My First 10885 Môj prvý hlavolam

  • Vhodné pre deti od 18 mesiacov
  • Zábavná tvorivá hra
  • Pomáha deťom rozvíjať jemnú motoriku, predstavivosť a fantáziu
  • LEGO DUPLO Môj prvý hlavolam spĺňa najprísnejšie normy bezpečnosti
  • Kvalitné vyhotovenie
  • Počet dielikov stavebnice LEGO DUPLO – 15

Stavebnica LEGO DUPLO – Môj prvý hlavolam

LEGO DUPLO My First 10885 Môj prvý hlavolam je ideálna štartovacia stavebnica pre malé deti. Pri stavaní si nielen precvičia farby, ale aj pozornosť, trpezlivosť a jemnú motoriku. Zvládne vaša ratolesť poskladať správne všetkých päť zvieratiek? Tiger, krokodíl, žirafka, zebra aj plameniak už čakajú, až dostanú svoju správnu podobu, aby sa spoločne s vašimi deťmi mohli radovať z úspechu. A nič nebráni fantázii malých nezbedníkov, aby vytvorili vlastné zvieracie modely. Čo tak dať dokopy nohy tigra, telo zebry a hlavu plameniaka?

Obsah balenia:
5 zostaviteľných zvieratiek – plameniak, zebra, žirafa, krokodíl a tiger
Rozmer zvieratiek:
12 × 6 × 3 cm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 1,5 rokov
Odporúčaný vek od 1,5 roka

Detailné informácie

Určenie Pre najmenších
Rad LEGO® DUPLO®
Rok uvedenia 2018

Stavebnice a puzzle

Téma Zvieratá
Kód:  LO10885
Produktové číslo:  5702016367577
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01