Obnoviť stránku

LEGO Duplo 6133 Den závodu

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Duplo 6133 Den závodu

LEGO Duplo 6133 Deň závodu je veselá a veľmi zábavná stavebnice Lego, ktorá je vhodná pre všetky deti od 2 do 5 rokov veku. Táto stavebnica s nádychom tradície prináša malým staviteľom atmosféru automobilových pretekov. Celé mesto prišlo podporiť svoj tím vo Veľkej cene. Favoritmi závodu sú Blesk McQueen a Jeff Corvetta. Akonáhle sa zdvihne zástavku, niet návratu, závod je začatý. Kolegovia v depe sú napnutí ako struny, kto nakoniec zvíťazí a prvý pretne cieľovú čiaru. Sada obsahuje 26 dielikov a dve autá.
Lego je ideálnym partnerom pre Vašich najmenších, zábavnou formou napomáha k rozvoju jemnej motoriky, rozoznávanie tvarov, farieb a fantázie, prinesie Vašim ratolestiam hodiny veselej zábavy.
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre deti od 2 do 5 rokov veku.
Obsah balenia:
26 dielikov
2 Disney Cars
Kód:  LO009k
Produktové číslo:  5702014832596
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04