Obnoviť stránku

LEGO DUPLO 10875 Nákladný vlak + 10882 Koľajnice

LEGO DUPLO 10875 Nákladný vlak + 10882 Koľajnice


LEGO Duplo 10875 Nákladný vlak

Veľké kocky do malej detskej rúčky a farebný vláčik. Lokomotíva má motory s funkciou Push & Go, vďaka čomu ratolesť rozhýbe vláčik ľahkým postrčením. Vlak ponúka veľa akčných prvkov – veľkým lákadlom sú špeciálne podvaly, vďaka ktorým vláčik zahúka, zmení smer jazdy, zhasne svetla alebo zastaví. Balenie obsahuje vlak s vagónmi, stanicu, žeriav a loďku.

Prezrieť produkt »


LEGO Duplo 10882 Koľaje

Nechajte ratolesť zostaviť vlastnú železničnú trať. V balení stavebnice nájdete koľajové diely, výhybky, prejazd a dve zastávky. Špecialitou je červená akčná kocka, vďaka ktorej vláčik zastaví. Súprava obsahuje 23 dielikov. 

Prezrieť produkt »


O LEGO Duplo

LEGO Duplo je synonymom zábavy pre deti od 1,5 až do 5 rokov. Kocky sú špeciálne navrhnuté tak, aby skvele padli do malých rúčok, aby boli zároveň absolútne bezpečné a vy ste mohli nechať bez obáv svoje deti hrať sa.


Kód:  LO1087510882bu
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19