Obnoviť stránku

LEGO DUPLO 10805 Cesta okolo sveta

4,9 7 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

LEGO DUPLO 10805 Cesta okolo sveta

Vydajte sa s deťmi na dobrodružný výlet okolo sveta! Lego Duplo je nekonečným zdrojom tvorivej zábavy pre malých nezbedníkov od 1,5 až do 5 rokov. Kocky sú špeciálne navrhnuté tak, aby skvele padli do malých rúčok a aby boli zároveň absolútne bezpečné, a vy ste mohli nechať bez obáv svoje deti hrať. S Legom DUPLO majú rozhodne s čím! Pozorujte ako tí najmenší stavajú nekonečné komíny, jednoduché domčeky a mosty z klasických kociek, nepotrvá dlho a vytrénujú svoju jemnú motoriku natoľko, že to zvládnu úplne samy. Staršie deti si rady hrajú na predavača, farmára, prevádzkujú Zoo, jazdia s autami, skrátka prenikajú do reálneho sveta formou hry a aj v tomto období im bude Lego Duplo so svojím nepreberným množstvom tematických stavebníc verným spoločníkom.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 2 do 5 rokov

  • Zábavná tvorivá hra
  • Trénuje jemnú motoriku, predstavivosť a fantáziu
  • Spĺňa najprísnejšie normy bezpečnosti
  • Kvalitné vyhotovenie
  • Počet dielikov - 163

Lego Duplo Cesta okolo sveta

V rámci série Lego Duplo Cesta okolo sveta sa môžete pozrieť do skutočných diaľav. Zo známeho prostredia Európy s medveďmi, veveričkami a kačičkou sa loďou dostanete až do Južnej Ameriky, a ešte ďalej do Patagónie. Tučniaci si tú užívajú nekonečnú zábavu jazdenie na ledových šmykľavkách. Skĺznite sa s nimi a hurá loďou do Afriky. Len čo vyrazíte z Patagónie, čaká vás nevídaný zážitok, stretnutie s veľrybou. A teraz už rýchlo do tepla! Afrika je krásna, ale aj nebezpečná, čakajú tu na vás levy, zebry a tiež obávaný hroch, ktorému je lepšie sa vyhnúť, rovnako ako domorodcom. Nasadnite do lietadla a po dlhom lete vás privíta Ázia. V bambusovom poraste narazíte na krásnu pandu. Opatrne! Niekde tu musí byť aj tiger ussurijský.

Obsah balenia:
Medveď
Kačice
Veverka
Levia rodina
Hroch
Zebry
Tučniaci
Veľryba
Panda
Tiger s mláďaťom
Ryba
4 obyvatelia jednotlivých častí sveta
Lietadlo
Loď
Kvety a stromy
Šmykľavka
Štandardné kocky
Celkom 163 dielikov

Kód:  LO1197
Produktové číslo:  5702015597920
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07