Obnoviť stránku

LEGO DUPLO 10525 Veľká farma

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO DUPLO 10525 Veľká farma

So stavebnicou Veľká farma sa prenesiete do sveta poľnohospodárov. Nájdete tu všetko, čo na život na farme potrebujete. Stodolu na skladovanie potravín, farmársky dom so stoličkami a stajňu pre kone. Vonku na dvore si pochutnávajú kravy a traktor je pripravený naštartovať a vyraziť na pole. S touto stavebnicou strávite hodiny a hodiny báječnej farmárskej zábavy. Súprava obsahuje figúrku farmára a dieťaťa.
Stavebnice LEGO DUPLO sú určené pre tých najmenších staviteľov. Vyznačujú sa menším počtom skladaných dielikov a zároveň väčšou veľkosťou kociek, aby sa dobre stavali. V sérii DUPLO LEGO Ville nájdete všetko potrebné pre život na farme, či už ide o jej stavbu, prevádzku alebo trávenie voľného času jej obyvateľov. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a patrí medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.
Parametre a špecifikácia:
Produktová séria:
DUPLO LEGO Ville
Počet dielikov:
121
Odporúčaný vek:
2 - 5 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa čeksej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO491
Produktové číslo:  5702015125109
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08