Obnoviť stránku

LEGO Disney 41152 Rozprávkový zámok Šípkovej Ruženky

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Disney 41152 Rozprávkový zámok Šípkovej Ruženky

Stavebnice LEGO Disney Princess sú určené pre všetky malé slečny. Preneste sa do rozprávkového sveta plného nielen princezien, ale aj veľa ďalších rozprávkových bytostí, a prežite s nimi veľa nezabudnuteľných dobrodružstiev na ceste za šťastím. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť dieťaťa a predstavuje jednu z najobľúbenejších detských hier. Užite si deň plný zážitkov so Šípkovou Ruženkou. 

Kľúčové vlastnosti LEGO Disney Princess 41152 Rozprávkový zámok Šípkovej Ruženky

  • Vhodné pre deti od 6 do 12 rokov
  • Skvelá zábava pre všetky malé dievčatá
  • Motívy obľúbených Disney rozprávok a princezien
  • Rozvíja kreativitu i fantáziu dieťaťa
  • LEGO Disney Princess Rozprávkový zámok Šípkovej Ruženky precvičuje jemnú motoriku
  • Kompatibilný s ostatnými hračkami LEGO Disney
  • Počet dielikov - 322

LEGO Disney Princess - Rozprávkový zámok Šípkovej Ruženky

Oslávte 16. narodeniny Šípkovej Ruženky od Disneyho v perfektnom rozprávkovom zámku. Pomôžte Ruženke otáčať kolovrátkom. Dajte ale pozor, Zloba je blízko vo svojom brlohu. Prehrajte si obľúbené scény z Disney Šípkovej Ruženky alebo vymyslite svoj originálny príbeh. Popustite uzdu svojej fantázii a užite si zábavné prehadzovanie častí modelu, ľahko premiestňujte a meňte dieliky vnútri a aranžujte komnaty zámku tak, aby ste vytvorili nové dobrodružstvá. Spoločne s princeznou Ruženkou na vás čakajú aj jej priatelia dobrá víla Merryweather a malý zajačik. Tak rýchlo, rozprávka už začína!

Obsah balenia:
2 mini-bábiky: Ruženka a Zloba, navyše figúrky dobrej víly Merryweather a králička
modulárny rozprávkový zámok s balkónom
toaletný stolík a posteľ sa schovanou knižkou
dúpä Zloby s trónom
doplnky: kúzelná palička, koruna, kolovrátok, mašľa do vlasov, kvety, torta, miska na miešanie, nožnice, hrebeň, fľaštička s parfumom, košík, mrkva, čerešne a barla Zloby

Kód:  LO41152
Produktové číslo:  5702016111460
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16