Obnoviť stránku

LEGO Disney Princess 41142 Maznáčikovia z paláca - kráľovský hrad

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Disney Princess 41142 Maznáčikovia z paláca - kráľovský hrad

Stavebnice LEGO Disney Princess sú určené pre všetky malé slečny. Prenes sa do rozprávkového sveta plného nielen princezien, ale aj veľa ďalších rozprávkových bytostí, a preži s nimi veľa nezabudnuteľných dobrodružstiev na ceste za šťastím. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť dieťaťa a predstavuje jednu z najobľúbenejších detských hier. Pomôžeš kocouru rojkov a mývalce Sasance usporiadať zvieracie ples na kráľovskom hrade?

kľúčové vlastnosti

  • Skvelá zábava pre všetky malé princezné
  • Na motívy obľúbených animovaných rozprávky Disney
  • Rozvíja kreativitu i fantáziu dieťaťa

Prenes sa do rozprávky!

Kocúr princeznej Ruženky by spoločne s mývalkou krásne Pocahontas rád pozval svojich zvieracích kamarátov na kráľovský hrad a usporiadal pre nich báječný ples. Pomôžeš mu? Spoločne spíšte zoznam pozvaných hostí a rozošlete pozvánky. V deň D vyšplhajte na kráľovskú vežu a vyzeraj prichádzajúcich hostí. Až sa všetci zhromaždia v plesovej sále, prekvap je svojím skvelým vystúpenie s klavírom. Potom sa presuň na tanečný parket a Pretancujte so svojimi kamarátmi celú noc! Samozrejme, že každý pozvaný maznáčik má na hrade svoje miesto, kde môže prespať.

Kód:  LO1228
Produktové číslo:  5702015592284
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12