Obnoviť stránku

LEGO Disney Princess 41141 Tekvicový kráľovský kočiar

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Disney Princess 41141 Tekvicový kráľovský kočiar

Stavebnice LEGO Disney Princess sú určené pre všetky malé slečny. Prenes sa do rozprávkového sveta plného nielen princezien, ale aj veľa ďalších rozprávkových bytostí, a preži s nimi veľa nezabudnuteľných dobrodružstiev na ceste za šťastím. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť dieťaťa a predstavuje jednu z najobľúbenejších detských hier. Tento set je inšpirovaný známym príbehom Popolušky, ktorú na kráľovský ples vozil prekrásny koč.

kľúčové vlastnosti

  • Skvelá zábava pre všetky malé princezné
  • Na motívy obľúbených animovaných rozprávky Disney
  • Rozvíja kreativitu i fantáziu dieťaťa

Prenes sa do rozprávky!

Vedeli ste, že aj Popoluška má svojho domáceho maznáčika? Je ním roztomilé šteniatko Tekvica, ktoré sa rovnako ako ona túži vydať na kráľovský ples. Zostavte preto čarovný koč, ktorý jej tam dopraví. Nielen, že je krásne zdobený a pohodlný, ale tiež je v ňom pre Tekvicu pripravená kostička. Cesta na bál jej tak utečie ako voda. Čo viac by si malé šteniatko mohlo priať?

Kód:  LO1227
Produktové číslo:  5702015592277
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12