Obnoviť stránku

LEGO Disney Princess 41069 Zlatíčko a jeho deň pri bazéne

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Disney Princess 41069 Zlatíčko a jeho deň pri bazéne

Stavebnice LEGO Disney Princess sú určené pre všetky malé slečny. Prenes sa do rozprávkového sveta plného nielen princezien, ale aj veľa ďalších rozprávkových bytostí, a preži s nimi veľa nezabudnuteľných dobrodružstiev na ceste za šťastím. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť dieťaťa a predstavuje jednu z najobľúbenejších detských hier. Užívaj si horúcich letných dní pri bazéne sa zlatíčko - mačiatkom pôvabné princeznej Ariel.

kľúčové vlastnosti

  • Skvelá zábava pre všetky malé princezné
  • Na motívy obľúbených animovaných rozprávok Disney
  • Rozvíja kreativitu i fantáziu dieťaťa

Prenes sa do rozprávky!

Niet divu, že Zlatíčko miluje vodu, patrí totiž prekrásne morské princeznej Ariel! Pridaj sa k nemu a spoločne dovádějte v jeho bazénika v kúpeľoch. Dodaj mu odvahu, nech skočí zo skákacího dosky. Potom doska otoč a sleduj, ako sa behom okamihu zmení v bláznivú vodné šmýkačku! Akonáhle si poriadne užijete hrátok v bazéne, vydajte sa ku zmrzlinářství a vyberte si príchuť zmrzliny, ktorá vám najviac chutí!

Kód:  LO1225
Produktové číslo:  5702015591959
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04