Obnoviť stránku

LEGO Disney Princess 41061 Jasmínin exotický palác

LEGO Disney Princess 41061 Jasmínin exotický palác

Stavebnice LEGO Disney Princess 41061 Jasmínin exotický palác je určená pre deti od 5 do 12 rokov. Svojím obsahom je stavebnica situovaná do obdobia Aladina. Kto by nepoznal Aladina a jeho čarovnú lampu! Práve stavebnica LEGO predstavuje nádherný palác princeznej Jazmíny z tejto rozprávky. Nachádza sa tu Aladinova čarovná lampa a nádherné rozprávkové vankúše. Priamo pri paláci s vašou pomocou vyrastie rušné trhovisko Agrabah. K tradičnému trhovisku patrí neodmysliteľne píšťala na zaklínanie hadov a aj samotný had vyliezajúci z nádoby. Je tu tiež palma, pod ktorú sa môžete schovať pred slnkom a fontánka, z ktorej sa môžete príjemne osviežiť. Čarovná rozprávka v podobe stavebnice LEGO učaruje deťom aj dospelým.

K rozprávkam z Orientu nemôže chýbať čarovný koberec, na ktorom sa môžete preletieť nad palácom a trhoviskom. Samozrejme je tu tiež postavička princeznej Jazmíny, spolu s jej priateľom tigríkom Rádžom. Spoločne s vašimi deťmi zažijete veľa zaujímavých dobrodružstiev. Všetko je na fantázii a predstavivosti detí aj dospelých, ktorí sa do hry zapojia. Nič im nebráni do hry vstúpiť dokonca aj s inou postavičkou, než akú ponúka táto krásna stavebnica. Pomocou stavebnice LEGO budú vytvárať a zhmotňovať svoje predstavy a svoje sny. Doprajte svojmu dieťaťu možnosť rozvíjať kreatívne schopnosti a predstavivosť pomocou tejto jedinečnej stavebnice.
Počet dielikov:
143
Odporúčaný vek:
5 - 12 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO681
Produktové číslo:  5702015352420
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04