Obnoviť stránku

LEGO Disney 41143 Čučoriedka a jej kuchyňa

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

LEGO Disney 41143 Čučoriedka a jej kuchyňa

Stavebnice LEGO Disney Princess sú určené pre všetky malé slečny. Preneste sa do rozprávkového sveta plného nielen princezien, ale aj veľa ďalších rozprávkových bytostí, a prežite s nimi veľa nezabudnuteľných dobrodružstiev na ceste za šťastím. Stavebnice LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť dieťaťa a predstavuje jednu z najobľúbenejších detských hier. Prežite s Locika z rozprávky Na vlásku jej najlepší deň.

kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 5 do 12 rokov
  • Skvelá zábava pre všetky malé dievčatá
  • Motívy obľúbených Disney rozprávok a princezien
  • Rozvíja kreativitu i fantáziu dieťaťa
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov - 61

LEGO Disney Princess 41143 - Čučoriedka a jej kuchyňa

Sněhurčina zajačica Čučoriedka potrebuje pomôcť s pečením koláčov. Vydajte sa za ňou do lesnej kuchynky a dajte sa do práce. Najskôr nazbierajte lesné plody, ktorým koláč nakoniec ozdobíte a potom do dajte vychladiť na okno. Čajový večierok môže začať.

Obsah balenia:
Čučoriedka - Sněhurčina zajačica
Borůvčina kuchyne obsahuje prestaviteľnou kuchyni sa sestavitelným stolíkom na raňajky sa stoličkami, výstavné doskou, stojanom na torty a špeciálne stromovú bránou.
lesné plody
mrkvička
čajová konvička
košík
dve šálky

Kód:  LO1450
Produktové číslo:  5702015866989
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12