Obnoviť stránku

LEGO Creator 31050 Občerstvenie na rohu

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Creator 31050 Občerstvenie na rohu

Otvorte si svoje vlastné občerstvenie s červeno-bielou pruhovanou markízou, pestrofarebnou fasádou a skvelou tabuľou obchodu so sendvičmi. Pripravujte sendviče v útulnej kuchyni, potom otvorte veľké okno na podávanie jedál a privítajte hladných zákazníkov, ktorí sa zastavia na jedlo na rušnej ulici s pouličnými lampami a požiarnym hydrantom. Akonáhle bude čas na prestávku, vylezte po schodoch do príjemného bytu na poschodí s pohodlnou stoličkou, lampou a s prístupom na balkón aj strešnú terasu. Prestavajte súpravu a vytvorte malý mestský domček alebo kvetinárstvo.

LEGO Creator

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

LEGO Creator

LEGO Creator sú určené všetkým tvorivým deťom. Séria sa vyznačuje možnosťou zostaviť z kocôčiek v rámci jednej stavebnice viac tematicky podobných modelov, a rozšíriť si tak možnosti hrania a stavania. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a patrí medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Možnosti zostavenia

  • Občerstvenie na rohu
  • Mestský domček
  • Kvetinárstvo
  • 467 dielikov
LEGO Creator

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 
Kód:  LO1137
Produktové číslo:  5702015590044
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18