Obnoviť stránku

LEGO Creator 31046 Rýchle auto

5 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Creator 31046 Rýchle auto

Vyjdite na cesty v tomto úžasnom športovom aute, ktoré obsahuje skvelú kombináciu žltej, bielej a čiernej farby, veľký spojler, štýlové puklice s nízkymi pneumatikami, otváracie dvere a detailné motor. Otvorte dvere, ktoré sa otvárajú hore, sadnite si za volant, zložte strechu a užite si slniečko, zatiaľ čo budete skúšať, ako rýchlo tento úžasný automobil dokáže ísť! Model možno prestavať na nákladné pick-up alebo na prednej nakladač.

LEGO Creator

LEGO Creator

LEGO Creator sú určené všetkým tvorivým deťom. Séria sa vyznačuje možnosťou zostaviť z kociek v rámci jednej stavebnice viacerých tematicky podobných modelov, a rozšíriť si tak možnosti hrania a stavania. LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

možnosti zostavenia

  • športové auto
  • pick-up
  • nakladač
  • 222 dielikov
LEGO Creator

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO1144
Produktové číslo:  5702015591010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18